După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 iulie 2014

Christian Dragomir: Un nou diagnostic pentru Teodora: Leucom Corneean

De cateva luni tot incercam sa-i facem Teodorei un control oftalmologic complet datorita deselor inflamari ale ochiului drept dar mai ales a leziunii pe care o are pe pupila. Am mers si in Austria insa medicul de acolo nu a reusit sa faca investigatii prea mari deoarece Teo nu a vrut sa deschida ochii pentru a fi consultata. In cele din urma am reusit ieri sa mergem la dr.Andreea Ciubotaru la clinica Infosan. In urma consultatiei, medicul a constatat ca Teodora are afectiuni oftalmologice (de parca nu ar fi fost de ajuns cele pe care le-a avut deja...). Ochiul stang sufera de un astigmatism miopic cu o dioptrie de -2 (cam mult pentru varsta de 4 ani !) insa diagnosticul mai grav a fost cel pus la ochiul drept (cel cu problemele inflamatorii si leziunea frontala pe pupila): leucom corneean.
Am fost intrebati de cand are afectiunea aceasta insa din pacate nu am putut s-o localizam exact in timp. Teodora a avut atat de multe incat prioritare au fost cele care tineau de viata si de moarte. Acum incercam sa le rezolvam si pe cele care nu au reprezentat o prioritate. Imi aduc aminte ca, fiind in terapie intensiva la Budimex, chiar la cateva luni de la nastere, ochiul drept se inflamase si il tinea inchis tot timpul. Le-am semnalat doctorilor aceasta problema insa fiind diagnosticata cu trisomia 18, malformatie cardiaca complexa si ulterior multe altele descoperite, ne-au spus...”are atatea afectiuni si dvs va mai uitati la ochi...”
...
Urmeaza un tratament intensiv si tot odata agresiv timp de doua saptamani, urmand ca dupa aceasta perioada sa facem un nou control oftalmologic in care se va stabili ce este de facut. In momentul acesta, potrivit medicului, vederea Teodorei este afectata la nivelul ochiului drept datorita acestei leziuni, insa nici ochiul stang nu sta foarte bine le nivelul acuitatii vizuale deoarece acest -2 ar impune purtarea ochelarilor de vedere (ceea ce in momentul acesta nu este indicat pentru ca si i-ar da jos in secunda urmatoare). Pentru a nu-i fi afectata vederea la ochiul drept, s-ar impune operatie de transplant de cornee.
Am crezut ca s-a terminat insa ... ”surprizele” continua. Domnul sa lucreze in continuare dupa puterea manifestata si pana acum in viata ei (dar si a noastra) lasand vindecarea Lui peste ochii Teodorei !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.