După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 iunie 2014

Uniunea Baptistă din Ucraina are o nouă conducere

În zilele de 12-13 iunie 2014, în biserica ”Casa Evangheliei” Kiev, a avut loc cel de-al XXVII-lea Congres al Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste. La forum au participat circa 450 delegați din toate regiunile Ucrainei.
Ex-episcopul Uniunii BCEB din Ucraina, Veaceslav Nesteruc, care a condus Uniunea în ultimii 10 ani a prezentat raportul privind lucrarea frățietății, iar în cea de-a doua parte delegații au trecut la alegerea noii conduceri.
În rezultatul votului unanim în fruntea Uniunii Baptiste din Ucraina a fost ales Valeriu Antociuc, care până atunci a slujit în calitate de prim-vicepreședinte al Uniunii. Igor Bandura din Odesa, care în ultimii 5 ani a coordonat Departamentul Internațional a fost ales prim–vicepreședinte.
 Delegații congresului de asemenea, au aprobat adjuncții Uniunii, care vor răspunde de slujirea la nivel de regiuni: Veaceslav Nesteruc, Nicolai Romaniuc, Vasile Oliinic Șemcișin și Sergei Moroz.
În cadrul Congresului delegații au adoptat Rezoluția "Duceți-vă și vestiți Evanghelia".
Uniunea Bisericilor creștine evanghelice Baptiste din Ucraina la etapa actuală este una dintre cele mai mari comunități din Europa. Din componența acesteia fac parte 25 de comunități regionale ale bisericilor CEB, conduse de pastorii responsabili. Numărul total al bisericilor și grupurilor este mai mare de 2500, iar numărul credincioșilor depășește 120 mii de persoane.
În componența Uniunii BCEB din Ucraina intră și 6 comunități ale bisericilor baptiste formate din diaspora uncraineană din SUA, Canada, Australia, Argentina, Paraguai și Portugalia.
Traducere de Iuliana David

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.