După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 iunie 2014

Tabăra pentru copii și tătici la Vlăhița, județul Harghita

Prima tabăra pentru tătici şi copii organizată de Fundaţia EGM în parteneriat cu Asociaţia Bărbaţilor Creştini.
Perioada: 24-29 iunie 2014
Locul: Centrul de tabere Vlăhița, județul Harghita
Cine poate veni?
Tătici împreună cu copii cu vărsta cuprinsă între 5 și 15 ani. Pentru orice situație specifică legată de vârsta sau situația copiilor vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.
De ce să vii în tabără?
În cadrul taberei se urmărește crearea unui cadru în care copilul să poată petrece un timp de calitate, memorabil în compania tatălui. Prin intermediul activităților organizate, tații au posibilitatea să descopere din unghiuri diferite, calitățile și potențialul copiilor, îi pot ajuta să își învingă temerile și să își depășească limitele.
Ce vom face în tabără?
Drumețiile montane, exercițiile din Parcul de Aventură (Balu Park), jocurile și competițiile sportive, vizitarea obiectivelor turistice, activitățile creative, discuțiile tematice și jocurile distractive pot fi elemente care să sudeze relația cu părinții și să stimuleze dezvoltarea personală a copilului. Vă puteți aștepta să legați prietenii noi cu alți tăticii, iar copiii se pot aștepta să cunoască și să se distreze în compania altor copii. Ne dorim un timp în care mișcarea, aventura, buna dispoziție să ne scoată dintr-o viață de rutină și să ne ajute să ne bucurăm din plin de relațiile din familie și de relațiile cu prietenii.
Care este costul taberei?
Contribuţiile pentru participare sunt flexibile și lasă loc pentru opţiuni în funcție de buget și în funcție de preferințele legate de confort. Vor fi două categorii de confort - categoria 1 și categoria 2. De asemenea contribuțiile de participare vor fi diferite pentru adulți și pentru copii.
Contribuții pentru participare:
Categoria 1 - cazare în cameră cu 2-3 paturi și baie proprie
Adult - 520 RON
Copil - 430 RON
Categoria 2 - cazare în cameră cu 3-4 paturi cu baie comună pentru 2-3 camere
Adult - 430 RON
Copil - 380 RON
Contribuția este menită să acopere cheltuieli legate de cazare, 3 mese zilnice, hrană în timpul drumețiilor, intrare în parcul de aventură, și materialele personale aferente activităţilor.
 
IMPORTANT
Dacă îți dorești să te bucuri alături de noi, dar bugetul din acest an nu îți permite, poți totuși să ne comunici dorința ta. Intenționăm să oferim căteva burse de tabără prin bunăvoința unor alți tătici și sponsori pentru participare.
Dacă doreşti să te înscri în tabără, te rugăm să completezi formularul de inscriere.

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.