După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 iunie 2014

„Sportivi in Acțiune” - ofertă materiale evanghelistice

Dragi frați,
Prin harul Domnului în această perioadă vă stăm la dispoziție cu două materiale evanghelistice deosebite prin care venim în ajutorul tuturor bisericilor din țară, care vor să folosească sportul ca mijloc de a se apropia de tineri pentru a le vesti Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos.

Aceste două materiale sunt :

1.Noul Testament - cu psalmii si proverbele, o ediție extraordinară, cu multe pagini color, care pe lângă textul biblic prezintă și mărturia unor sportivi creștini binecunoscuți în întreaga lume.

2.Un DVD intitulat „Sub presiune” care ne poartă pas cu pas prin viața unor fotbalisti creștini internaționali. Ei ne mărturisesc despre viața si credința lor în Domnul Isus Hristos, Cel prin care sunt cu adevărat mai mult decât biruitori. Acest dvd este dublat în 35 de limbi de circulație mondială, așa că va fi o unealtă deosebită nu doar pentru tinerii români, ci si pentru oricine altcineva de altă naționalitate.

Materialele se pot folosi din plin la anumite evenimente sportive pe care biserica d-voastra le poate organiza pentru tinerii iubitori de sport, la diferite conferințe de tineret sau întâlniri evanghelistice cu teme specifice din lumea sportului (chiar si proiecții de meciuri).

 Între 12 Iunie – 13 Iulie va avea loc Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, un adevărat eveniment mondial, unde o lume întreagă, inclusiv mulți tineri din țara noastră, vor urmări meciurile de fotbal cu multă pasiune. În această perioadă, dar nu numai, se pot organiza diferite acțiuni prin care Cuvântul lui Dumnezeu să fie vestit, folosindu-ne și de aceste materiale.

Pentru orice informații legate de procurarea lor  vă stau la dispoziție pe adresa de email : zafirisdaniel@yahoo.com

În echipa Lui,
Daniel Zafiris - Coordonator al proiectului „Sportivi in Acțiune” –România

Click pe imagini pentru mărire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.