După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 iunie 2014

Seară de Adorare la Biserica Anglicană București


Vineri, 13 iunie 2014, ora 19.00, vă invităm la o nouă Seară de Adorare la Biserica Anglicană (str. Pictor Artur Verona, nr. 2A – repere: Parcul Grădina Icoanei, Cinema Patria, Piața Romană).
 
Vinerea aceasta va fi un context deosebit: în jurul Bisericii Anglicane se va desfășura festivalul anual Street Delivery, ceea ce va presupune un flux foarte mare de persoane care vor vizita diferitele standuri expuse pe stradă.
 
Și de data aceasta, ca de obicei, dorim să avem o seară de închinare deschisă, în mod public, și să sărbătorim împreună cu toți cei care, trecând prin apropiere, vor dori să facă un popas și să se închine împreună cu noi. Programul va consta în cântece de închinare și texte din Biblie, atmosfera de adorare fiind completată prin decorul de lumânări aprinse.

În măsura în care se va putea (având în vedere festivalul), vom avea din nou boxe afară.
 
Vă încurajăm să veniți la această seară și să ne rugăm să fie o binecuvântare și ocazie de cercetare pentru cei din jur!

Nu veniți singuri, ci răspândiți invitația printre prietenii voștri.
 
Pentru că dincolo de plăpânda, simbolica lumină a lumânării, vrem să înălțăm în centrul Bucureștiului, prin vocile și inimile noastre, pe Cel ce este cu adevărat lumina lumii!

 “Isus a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.”” ~ Ioan 8:12
 
Vă așteptăm cu drag,
TBV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.