După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 iunie 2014

Români cu inimă pentru Mongolia

În urmă cu o lună și jumătate vă anunțam despre un grup de tineri care urma să plece în Mongolia. Ei bine, Dumnezeu a pregătit toate lucrurile necesare, iar cei șase tineri din România au pornit la drum.

În perioada 19 iunie – 13 august, cei șase: 
Leţu Dragomir Emil și Alina (Focşani), 
Ramona Apăvăloaie (Suceava),
Ana-Maria Bălăceanu (Bucureşti), 
Narcis Scîrlatache (Iași), 
Elisei Popa (Pașcani) 
vor ajuta echipa de misiune din Mongolia.

Împreună cu cei de acolo se vor implica în taberele sportive din această vară, predând lecţii biblice şi de limba engleză. După tabere vor fi implicaţi în diverse alte lucrări: vizite, predicare, mărturii personale, slujire prin cântare în biserici locale şi la grupurile de casă.
Apoi vor ajuta la clubul de limba engleză pe care fratele misionar Samuel Şoldan l-a înfiinţat în Ulaanbaatar. Limba engleză e puntea de legătură cu elevii şi studenţii – ei fiind foarte dornici să înveţe şi să aprofundeze, iar noi foarte dornici să le împărtăşim Evanghelia.

Ca sprijin pe genunchi și pe plan financiar, continuați să vă rugați pentru această echipă de misiune, Dumnezeu să le poarte de grijă, să îi întărească, pentru ca prin implicarea lor cât mai mulți mongoli să ajungă să-L cunoască și să-L iubească pe Dumnezeu.
Rugaţi-vă, de asemenea, pentru:
· mult har, înţelepciune şi dragoste de la Dumnezeu în vestirea Evangheliei;
· biruinţă asupra întunericului, eliberarea sufletelor şi mântuirea lor;
· protecţie spirituală şi fizică pe tot parcursul călătoriei (inclusiv asupra copiilor de‑acasă ai familiei Leţu);
· acoperirea tuturor cheltuielilor (o parte din nevoile taberei au rămas neacoperite);

Pentru orice alte detalii sau informaţii suplimentare, contactaţi-ne la secretariatkairos@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.