După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 18 iunie 2014

Pastor ucis în Ucraina

Sâmbătă, 14 iunie, în timpul ciocnirilor violente dintre insurgenții proruși și forțele de ordine ucrainene, a murit în mod tragic pastorul Serghei Scorobagaci, Președintele Uniunii Bisericilor din regiunea Mariopoli.
Informația a fost comunicată de către enoriașii bisericii Обновление", al cărei pastor este Scorobagaci.
Automobilul său marca ”Honda” a fost lovit de un dispozitiv explozibil aruncat de către separatiști în timpul atacurilor.
El și-a dedicat toată viața îngrijirii orfanilor și această călătorie fatală a fost din cauza slujirii. Nu a dat dovadă de nici o apartenență politică sau ideologică”, mărturisesc enoriașii bisericii.
Atacurile forțelor armate ale Federației Ruse asupra Ucrainei de Est au început în luna martie, în urma destabilizării situației în Ucraina. Potrivit ONU, cel puţin 127 de persoane - militari ucraineni, separatişti proruşi şi civili - au fost ucise în "confruntări violente" în perioada 13 aprilie-16 mai. 
Partener media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.