După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 iunie 2014

O zi de sărbătoare pentru Biserica Baptistă “Noul Legământ” Bănia, jud. Caraș-Severin


După patru luni de muncă la Casa de rugăciune, efortul fraților din Bănia a fost încununat duminică, 22 iunie 2014, de o dublă sărbătoare.

În cadrul întâlnirii de dimineață am avut primul timp de închinare în sala renovată, timp în care Duhul Sfânt ne-a adus în prezența Domnului atât prin cântările de laudă și rugăciunile adunării, cât și prin mesajele fratelui Cristi Hînda – păstorul bisericii, fratelui Pavel Pungilă – fiu al bisericii, student la ITB București și fratelui Petruț Pavel – păstor pensionar. 

Tema centrală a întâlnirii a fost: Casa Domnului suntem noi! Zidurile, oricât de frumoase ar fi, într-o zi vor arde împreună cu tot ce este pe pământ, iar Casa Domnului cea vie, credincioșii vom fi ridicați la cer. De aceea să căutăm ca noi să ne înfrumusețăm după chipul Domnului Isus ca să fim o mireasă sfântă, fără pată și fără zbârcitură.

După-amiază, sărbătoarea a fost încununată de mărturia celor 11 “prunci născuți de curând” prin Duhul Sfânt, care au intrat cu Domnul în legământ, împlinind “tot ce trebuie împlinit” și anume BOTEZUL. Printre ei s-a aflat și sora Maria, o femeie din Borlovenii-Noi, unde biserica din Bănia a început în urmă cu trei ani o misiune.

 Casa de rugăciune a fost neîncăpătoare pentru mulțimea locuitorilor din Bănia și a fraților de pe Valea Almăjului. Tinerii care s-au botezat și fratele Pavel Popovici, de la biserica Speranța Reșița, au condus mulțimea în închinare prin cântări de laudă și cântări duhovnicești.

 La bucuria adunării din Bănia au fost și ceilați frați păstori de pe Valea Almăjului: fr. Petruț Pavel – care a slujit biserica până la pensionare, fr. Dobren Ion – păstor în cercul de biserici Eftimie-Murgu, fr. Lopătiță Lica – păstor în cercul de biserici Lăpușnicu-Mare și fr. Fișteag Daniel – păstor în cercul de biserici Bozovici. 

Mesajul Evangheliei a fost vestit de către fr. păstor Vătran Ioan de la Hațeg și a avut ca temă centrală Nașterea din nou. În final, cei unsprezece au fost încredințați Domnului și binecuvântați prin punerea mâinilor.

Pentru tot ce a fost în această zi spunem și noi ca psalmistul: Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă!
Cristi Hînda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.