După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 iunie 2014

† Informare BCER-UBCE privind ajutorarea Bisericii Agape Galați

Către
           Toți colaboratorii BCER-UBCE


Dupa cum ati fost informati in data de 3 iunie la Biserica Crestina dupa Evanghelie Agape a avut loc un incident neplacut. Mansarda cladirii si acoperisul au fost deteriorate de un incendiu. 

Pentru refacerea acestor parti de cladire fratii din Galati au nevoie de ajutor financiar, posibilitatile lor fiind mult mai mici decat costurile necesare. In mansarda cladirii erau amenajate salile pentru scoala duminicala. Fratii au hotarat sa se apuce de refacerea partii de cladire afectată de incendiu, mansarda si acoperisul cu o suprafata de aproximativ 700 mp.

 Comitetul Executiv a luat in discutie astazi, 12 iunie 2014, problema de la Galati si a hotarat ca pe langa suma de bani pe care fratii o au disponibila, sa imprumute o suma de 10.000 lei, urmand ca ea sa fie recuperata din ajutorul bisericilor si a persoanelor care vor simti cu aceasta nevoie. Pentru colectarea banilor vom folosi procedura aprobata de Consliul National si anume, banii vor fi transmisi in contul Uniunii cu specificatia ca sunt pentru Biserica din Galati.

Uniunea va tine legatura cu Biserica din Galati, va transmite in contul Bisericii sumele primite pentru refacera cladirii si va da informatii celor care au contribuit.

Rugam toate Bisericile care au colectat deja bani sa-i transmita, iar pe cei care inca nu au facut-o sa participe la susținerea acestei nevoi.

Reamintim contul Uniunii: RO45 RNCB 0073 0499 7865 0001
                                         Banca BCR sector 2.

Vă salutăm pe toți cu versetul din 1 Tesaloniceni 5:11 „De aceea mângâiați-vă și întariti-vă unii pe alții, cum și faceti în adevăr”.

              Comitetul Executiv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.