După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 iunie 2014

Florin Ianovici: Zidul despărţirii de Dumnezeu!



Ne luptam zilnic cu slabiciunile noastre indiferent de numarul de ani pe care i-am petrecut pe calea credintei. In unele lupte am biruit iar in alte lupte inca ne rugam pentru izbavire. De aceea nimeni nu poate spune ca este desavarsit pe calea lui Dumnezeu.

Dar chiar daca gresim in multe feluri, chiar daca uneori suntem biruiti, cea mai mare infrangere este aceea de a uita Cine ne iubeste...! 

Deseori suntem inselati de cel rau si credem ca suntem lepadati de Dumnezeu si condamnati pentru vecie. Dar iata ce spune Domnul: Isaia 59:1 "Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă," Isaia 59:2 "ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru"

Fiecare pacat e o caramida, fiecare nelegiuire e o caramida dar nu un zid. In fapt, zidul se ridica atunci cand uiti ca Dumnezeu a murit la Golgota pentru tine, cand nu mai ai curajul de a marturisi lui Dumnezeu vina ta, cand intri in disperare crezand ca destinul tau e sa ramai cu porcii, ravnind dupa roscovele. 

Toti avem multe caramizi, multe pacate dar nu trebuie sa inaltam un zid intre noi si Dumnezeu. Sa ne marturisim cu lacrimi durerea infrangerii, sa ne cerem iertare de la Dumnezeu ca sa nu construim cu mana noastra zidul despartirii.

Dumnezeu se mira de acest zid pe care noi il ridicam atunci cand uitam ca Fiul Lui, Hristos, a murit la cruce pentru noi. El zice: "Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască” …de acea: Isaia 1:18 "Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna."

Haideti sa vorbim cu Dumnezeu ca orice zid vinovat sa se surpe…!



Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.