După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 iunie 2014

† Comunicat BCER-UBCE: Noi cazuri de înșelăciune!

Către toti colaboratorii nostri:

Vă informăm ca au aparut din nou persoane care folosesc diferite metode de a insela.

Exemple:

-  "Suntem firme care distribuie materiale de construcții si dorim sa donăm materiale unei Biserici care se afla în constructie. Avem nevoie de bani pentru transport." -  Va vor da un cont unde trebuiesc virati banii.
- "Avem ajutoare pe care vrem sa le dam celor saraci sau familiilor cu multi copii, dar avem nevoie de bani pentru transport."

Vă rugăm sa nu acceptati nici o astfel de colaborare decat daca persoana care va solicita acest lucru este cunoscuta de dvs. sau cunoscuta de persoane din zona dvs. Este bine ca cineva sa meargă la fata locului si sa verifice situatia.

Va rog sa transmiteti aceste informatii catre toate Bisericile si persoanele pe care le cunoasteti. Astazi au mai fost inca doua astfel de cazuri de inselaciune.
Cu salutari frateasti

      Secretar General
         Dan Mitrea

Vezi și:

† Comunicat BCER-UBCE: Atenţionare pentru Biserici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.