După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 iulie 2014

CBEE: Ce faci după absolvirea unei școli biblice?

***Anunţ Sponsorizat
Click pe imagine pentru mărire!

Ce faci după absolvirea unei școli biblice?
Trăim într-o societate pragmatică, dornică să facă lucrurile bine și cât mai eficient. În limbaj popular: să merite!
Întrebarea: ce vei face după ce termini? este o întrebare legitimă, doar că răspunsul la această întrebare trebuie să comporte câțiva parametri.
Școala biblică este un loc de instruire pentru cel chemat de Dumnezeu. Tânărul sau tânara simte chemarea Domnului de a învăța, de a căpăta anumite abilități pentru o viață de slujire. Timp de trei ani depune efort, învață, transpiră, iar apoi vine absolvirea.
Ce faci după terminarea unei școli biblice? Câți bani vei câștiga? Unde vei munci?
Acestea sunt întrebările cele mai frecvente, iar răspunsul cel mai întâlnit este nu știu.
Ce poți însă să faci?
Pornești în aventura vieții înscriindu-te la școala biblică, pentru că știi că ești chemat. Dumnezeu te-a onorat, chemându-te să fii slujitorul sau slujitoarea Lui. Te înscrii la școală ca să devii competent pentru a-ți împlini chemarea. În timpul studiilor ești provocat să fii disciplinat, să muncești din greu, să te rogi și să cauți fața Domnului.
Dacă ești student la CBEE, în timpul celor trei ani ești expus provocărilor de slujire. Îți dorești să fii predicator, lucrător social, lider de închinare, om de radio, designer grafic, producător video-tv sau misionar? Noi îți oferim cele mai bune oportunități de a sluji și de a-ți testa chemarea, cât și oportunitatea de a-ți găsi viitorul loc de slujire.
În timpul studenției, în cadrul proiectelor pe care le desfășurăm pentru dezvoltarea studentului, el este expus la ceea ce înseamnă realitatea slujirii și vieții cotidiene.
Școala noastră s-a remarcat prin faptul că mizează pe abilitățile practice dobândite prin exercițiu, asigurând un echilibru între pregătirea teoretică, deprinderea practică și formarea spirituală.
Nu puțini sunt studenții care și-au găsit câmpul de slujire de după absolvire, chiar în timpul studenției. Misiune externă, pastorație, lucrări sociale, activități media au fost dezvoltate ca urmare a unui impuls dat în timpul școlii.
Promitem să ai parte de provocări reale și oportunități concrete de implicare pe durată lungă. În timpul școlii, studenții au ocazia să aleagă dintre multiple oferte.
În același timp, studenții sunt expuși la cele mai provocatoare misiuni interne sau externe atât în domeniul teologic cât și media, având ocazia să-și dovedească abilitățile de slujire și să îi determine pe cei cu care intră în contact să-și dorească să-i aibă ca parteneri în slujire.
Răspunsul la întrebarea inițială este așadar simplu: te-a chemat Dumnezeu, vino să te instruiești. El îți va oferi oportunități concrete și numeroase, locuri de slujire și ocazii de a te împlini pentru gloria Lui.
Îți oferim o listă scurtă de nume ale absolvenților CBEE care își împlinesc chemarea: Lidia Muraru – misionară în India, Maria Iordănescu – misionară în India, Ada Vultur – misionară în Madagascar, Iacov Iordănescu – pastor Târgu Jiu, Ionuț Cuceauan – misionar în Kenya,Petrică Muntean – filmmaker, Darius Cornean – redactor, Sebi Vasarhely – misionar în Kosovo, Sebi Vașadi – designer grafic, Rut și Sami Baronescu – misionari în India, Cristina Roșu și Alexandra Antoci– misionare în Albania, Olga și Mihai Dascăl – lucrători cu tinerii în Republica Moldova…și lista poate continua.
Fii încurajat! După absolvire există un loc de slujire!
Mai multe detalii pe wwww.mediacbee.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.