După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 iunie 2014

Binecuvântări pe Valea Mureşului, judeţul Hunedoara


Cu ocazia Sarbatorii Botezului Domnului nostru Isus Hristos in Biserica Crestina Baptista “ Golgota ” din Soimus, familia Costa Marius si Adina  si- au marturisit credinta publica in apa botezului. La acest eveniment, fr. Pastor Mircea Ursu, Presedintele Comunitatii de Hunedoara a predicat Cuvantul Domnului,  grupul Mesaj de la Vladimirescu, Arad a laudat pe Domnul prin cantari iar actul botezului a fost oficiat de pastorul bisericii locale, fr. Ionut Dumitru.

In luna mai Biserica Crestina Baptista “Betania” din localitatea Mintia a gazduit doua sarbatori in cinstea Domnului, astfel in ziua de 11 mai trei persoane : Priscila, Maria si Suzana au depus marturie in apa botezului. Evanghelia a fost predicata de fr. Cornel Sandru (Viena),  fr. Pastor Adrian Balta (Deva)  si fr. Pastor Michi Ioan   (Mociu-Cluj) si de  pastorul bisericii locale, fr.Ionut Dumitru care  a oficiat botezul. A cantat spre slava Domnului  grupul “ Asaf ”.

   In urmatoarea duminica, 18 mai, biserica locala a implinit 20 de ani de la inaugurarea  Locasului de Inchinare. La aceasta sarbatoare  au adus  cuvant de incurajare pentru cei prezenti fratii: Lucian Marian, Ionel Lazar si Nicu Malea, istoricul celor 20 de ani a fost citit de pastorul bisericii locale, iar Evanghelia a fost predicata de fr.pastor Mircea Ursu din Lupeni.

Dupa un an si doua luni de rugaciuni, munca si sacrificii  in localitatea Bocsa Mica  in ziua de 8 iunie  2014, la Sarbatoarea Rusaliilor  a avut loc inaugurarea si sfintirea Casei de Rugaciune. La acest eveniment festiv au participat peste 250 de credinciosi, serviciul de inchinare a fost condus de fr. pastor Ionut Dumitru, fanfara din Rachitova  dirijata de pastorul Florin Popa a condus poporul in inchinare. La aceasta sarbatoare a participat  primarul comunei Certejul  de Sus, dl. Petru Campean  care a fost foarte incantat de noul lacas de cult a baptistilor iar pastorii: Florin Dobos, David Pinte si  Daniel Negrean au adus un cuvant de apreciere si incurajarea pentru biserica locala. Cuvantul lui Dumnezeu a fost predicat de fr. Pastor  Mircea Ursu, Presedintele Comunitatii Baptiste de Hunedoara  si fr. Pastor Ionel Tutac,  Secretarul General al Uniunii Baptiste Romane. La sfarsitul timpului de inchinare toti cei prezenti au fost invitati la masa la demisolul cladirii. A urmat  o saptamana de evanghelizare in perioada 8-15 iunie in  biserica nou inaugurata   unde  Evanghelia a fost predicata de fratii pastori: Ovidiu Scorobete, Moise Vrajitor, Daniel Cocar, Mihaita Danila , Petrica Gaina, Emil Bartos, Marius Petric si Beniamin Poplaceanu, iar  spre slava Domnului au cantat: grupul de  tineri din  Deva, grupul  Asaf, corul  barbatesc din  Germania, grupul de inchinare de la  Brad,Vasile Oprea(Toflea),surorile Frandos, grupul de inchinare de la  Tarnaveni  si grupul Harul.

Duminica  15 iunie Biserica Crestina Baptista Harul din Bocsa Mica a avut harul sa gazduiasca doua evenimente importante din viata bisericii: dimineata ordinare a doi diaconi, fr. Solomon Stan si fr. Roman Grecu unde comisia de ordinare a fost compusa din fratii pastori, Beniamin Poplaceanu si Ionut Dumitru. Dupa masa aceleasi zile doua persoane:  Claudiu si Dumitru au depus marturie in apa botezului, unde  Cuvantul Domnului a fost predicat de fr. Pastor Beniamin Poplaceanu, botezul a fost oficiat de pastorul bisericii locale Ionut Dumitru, iar grupul “ Harul” a  cantat spre lauda Domnului.

 Doamne, Dumnezeul nostru ,sfinteste pe  credinciosii baptisti din Soimus, Mintia, Hondol si Bocsa ca  prin faptele lor ,oamenii din zoana Vaii Muresului sa se intoarca la Tine!
Pastor Ionut Dumitru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.