După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 mai 2014

Petru Lascău: Ziua dedicării

Duminică, 11 mai 2014, în prezența a peste 500 de frați și surori a avut loc dedicarea casei de rugăciune a Bisericii Agape Christian Church din Glendale Arizona.
Mulțumim pastorilor și reprezentanților bisericilor locale care au fost alături de noi la această bucurie. Ne-au onorat cu prezența și un cuvânt de salut și încurajare, pastorii: Ionel Borcea de la Biserica Philadelphia, Dorul Gurban de la Biserica Living Waters, Mihai Sârbu de la Biserica Baptistă New Life, Andy Olariu de la Biserica Ekklesia, Emanuel Fedur de la Biserica Elim, Timotei Husu de la Biserica Happy Valley, Nelu Filip de la Biserica Maranata. Mesajul principal al evenimentului l-a rostit pastorul Valeriu Brâncovan de la Victory Romanian Christian Center din Sacramento, California.
La serviciul de după masă l-am avut ca invitat pe pastorul Ioan Bogdan din Oradea de la Biserica Tabor, vicepreședintele Comunității de Bihor a Cultului Creștin Penticostal din România.
După ambele servicii divine am sărbătorit evenimentul la o masă de dragoste organizată în sala de mese a bisericii.
Slăvit să fie Domnul pentru biruințele pe care ni le-a dat la finalizarea acestei clădiri! Mulțumim tuturor bisericilor și fraților care au fost generoși și ne-au ajutat financiar la acest efort.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.