După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 mai 2014

Pastorul Marius Panda în vizorul lui Daniel Brânzei


"Dumnezeu să se îndure de cei din Arad și să-i aducă cu adevărat la pocăință și la acceptarea unei stări smerite, lângă crucea dezbrăcării de sine. Dumnezeu stă împotriva celor mândrii, dar celor smeriți le dă har.
De ce-i pomenim cu numele pe acești răspânditori de erezii? N-ar fi mai bine să-i lăsăm ,,în plata Domnului“ ? O facem pentru că așa a făcut-o și apostolul Pavel și pentru ca toți oamenii să știe și să se ferească de ei. În România, cineva a băgat o cracă mare de pom într-o gură de canal de peste care unii au furat capacul. A făcut el bine semnalizând pericolul și localizându-l? Judecați și voi singuri.
Și Pavel pune ramuri de avertizare în dreptul unor astfel de oameni:
,,Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n’are de ce să -i fie ruşine, şi care împarte drept Cuvîntul adevărului.
Fereşte-te de vorbăriile goale şi lumeşti; căci cei ce le ţin, vor înainta tot mai mult în necinstirea lui Dumnezeu.  Şi cuvîntul lor va roade ca gangrena. Din numărul acestora sînt Imeneu şi Filet,  cari s’au abătut dela adevăr. Ei zic că a şi venit învierea, şi răstoarnă credinţa unora.
Totuş temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, avînd pecetea aceasta: ,,Domnul cunoaşte pe ceice sînt ai Lui“; şi: ,,Oricine rosteşte Numele Domnului, să se depărteze de fărădelege!“
Într’o casă mare nu sînt numai vase de aur şi de argint, ci şi de lemn şi de pămînt. Unele sînt pentru o întrebuinţare de cinste, iar altele pentru o întrebuinţare de ocară.  Deci dacă cineva se curăţeşte de acestea, va fi un vas de cinste, sfinţit, folositor stăpînului său, destoinic pentru orice lucrare bună“ (2 Tim.2:15-21).
Imineu și Filet propovăduiau că viața de putere și autoritate de după înviere poate și trebuie experimentată în vremea de acum. Sună familiar?
Și încă un exemplu de care trebuie să ținem seama toți:
Alexandru, căldărarul, mi-a făcut mult rău. Domnul îi va răsplăti după faptele lui.  Păzeşte-te şi tu de el, pentrucă este cu totul împotriva cuvintelor noastre“ – 2 Tim. 4:15
Adăugați la numele de mai sus și pe această stea căzătoare numită Marius Panda, din Arad."
Întregul articol: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.