După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 mai 2014

Pastor Vasilică Croitor: Cine este cel mai mare dușman al candidaturii lui Peter Costea?

Am primit o sumedenie de mesaje private și publice în care eram întrebat de ce am susținut campania lui Peter Costea. Sunt silit așadar să ofer câteva explicații.
În primul rând, nu fac parte din echipa lui Peter Costea, nu mi-a oferit nimic și nu mi-a cerut nimic. Tot ce am făcut în ultima săptămână izvorăște dintr-o preocupare pentru respectarea valorilor creștine în societate. Am asistat în ultimii ani la o avalanșă de atacuri îndreptate împotriva familiei, al căror impact îl depășește cu mult pe cel creat de revoluția sexuală din secolul trecut. Biserica a fost practic redusă la tăcere. Strategia discursului „politically correct” a dat roade, astfel că este foarte „greșit” să mai vorbești astăzi despre familie, fidelitate și viață.
În acest context, susținerea lui Peter Costea mi s-a părut ceva natural și coerent cu preocupările mele din această perioadă.
Atacurile josnice lansate pe ultima sută de metri au arătat că Peter Costea este văzut ca un competitor serios.
Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.