După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 mai 2014

• Florin Ianovici: E greșit să stai și să nu faci nimic!


Faptele apostolilor 1:11 "şi au zis: „Bărbaţi galileeni, de ce staţi şi vă uitaţi spre cer? 

Nu e nimic gresit in a privi cerul. Dar e gresit sa stai si sa nu faci nimic. Sa nu uitam ca cei care au afirmat acest lucru au fost ingerii care locuiesc in cer. 

Astazi sa privim spre cer, spre asternutul picioarelor Lui si maine sa mergem sa ne exprimam un vot ca sa dam o sansa pamantului sa ii fie mai bine.

Uneori imi vine sa imi dau demisia ca parinte, ca angajat, ca slujitor si sa fug undeva departe…! Dar crucea Domnului Isus imi aminteste ca cei ce iubesc alearga pana la capat. De aceea nu pot fi in greva cand tara ne cheama la vot.

Iar de data aceasta sunt cu adevarat cateva posibilitati corecte si cinstite ca macar un om sa reprezinte Romania si romanii care cred in Dumnezeu.

Va indemn respectuos sa mergeti sa votati! 

Dumnezeu sa ajute tara noastra!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.