După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 mai 2014

Pastor Nelu Peia: "Ziua Unităţii în Post şi Rugăciune a Românilor de pretutindeni"


Sambata 24 Mai, credinciosii romani se vor uni in "Ziua Unitatii in Post si Rugaciune a Romanilor de pretutindeni", pentru tara noastra si Continentul nostru.

Invitam bisericile, grupurile de rugaciune cat si frati si surori mijlocitori sa ia parte la aceasta lucrare. Ne vom ruga in mod special pentru alegerile din Romania. Dumnezeu sa inalte pe cei smeriti, care apara valorile crestine ale familiei si care au teama sfanta de El. 

Sa ne rugam pentru ca duhul de cearta si dezbinare care macina conducerea tarii sa fie legat si cei inaltati in dregatorii sa caute mai intai binele tarii si nu foloasele personale.

Continuam sa ne rugam pentru Ucraina. Rezultatul alegerilor generale poate duce la stingerea conflictului cu Rusia. Sa ne rugam ca sa fie pace in timpul alegerilor din 25 mai.

Continuam sa ne rugam pentru pacea din Orientul Mijlociu si pentru oprirea razboiului din Siria. Sa ne rugam pentru protectia credinciosilor crestini care sunt persecutati si nu putini martirizati pentru credinta in tarile musulmane.

Ne apropiem de marea sarbatoare a Coborarii Duhului Sfant la Cincizecime. Sa ne rugam ca milioanele de credinciosi din Continentul nostru sa fie plini cu Duhul Sfant si sa vesteasca cu indrazneala Cuvantul lui Dumnezeu in aceste vremuri din urma.

Avem o propunere salutata deja de multi slujitori spirituali: Ziua de 24 Ianuarie - Ziua Unirii, sa fie "Ziua Nationala de Rugaciune a Romaniei". 
Hristos a inviat!
Pastor Nelu Peia
International Prayer Council

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.