După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 31 mai 2014

Pastor Cristian Ionescu în vizorul lectorului univ. dr. Emanuel Conţac

"Intrată în letargie o vreme, stafia închipuită a «crislamului» a fost chemată din grota ignoranței să bântuie iar prin blogosfera evanghelică cu prilejul iminentei vizite a lui Miroslav Volf în România. Deși profesorul Volf va conferenția despre un subiect care nu are de-a face cu islamul, pentru detractorii săi faptul este irelevant.

 Un pastor penticostal de peste ocean care s-a remarcat printr-un apel la boicot împotriva ITP (și, trebuie subliniat, printr-un dineu de fundraising pentru o instituție de învățământ nepenticostală) ne dă ritos lecții despre consecvență morală și doctrinară și ne previne asupra «implicațiilor grave» ale acestor asocieri. 

Nu știu dacă Hristos, umblând printre păcătoși și luând masa cu vameșii și cu fariseii, era suficient de atent la «implicațiile grave» (pentru imaginea Sa) rezultate din acele asocieri «dubioase». (Precum se vede, Scriptura e o sabie cu două tăișuri. Taie și în liberalii care vor să arunce esențialul pe fereastră, și în fariseii scofâlciți de post și pedanți doctrinar, care sunt atât de obsedați de propria lor imagine «spirituală», încât uită de «cele mai însemnate lucruri din lege»)."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.