După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 mai 2014

Înălţarea lui Hristos!


Ioan 3:14 "Şi, după cum a înălţat Moise şarpele în pustiu, tot aşa trebuie să fie înălţat şi Fiul omului…"

Cand Dumnezeu le-a promis copiilor sai paine din cer, de fapt, El le-a facut un dar mai mare decat painea: cerul insusi. De fiecare data cand asteptau painea ei priveau cerul. 

Animalele scormonesc si colinda pamantul pentru hrana. Cei ce poarta chipul lui Dumnezeu trebuie sa priveasca cerul si vor avea paine.

Orice om care uita, ignora sau uraste cerul coboara, devenind din ce in ce mai mic in ochii lui Dumnezeu. 

Orice om care iubeste cerul si il priveste mereu cu dor, devine mai mare in inima lui Dumnezeu: Psalmii 78:25 "Au mâncat cu toţii pâinea celor mari, şi le-a trimis mâncare să se sature." 

Painea celor mari este painea celor care privind spre cer, spun: ,,multumesc Tata!”

Cand sufletul se scarbeste de painea cereasca si refuza sa priveasca cerul atunci Dumnezeu il lasa sa stea cu serpii pamantului: Numeri 21:6 "Atunci Domnul a trimis împotriva poporului nişte şerpi înfocaţi, care au muşcat poporul, aşa încât au murit mulţi oameni în Israel." 

Otrava acestor serpi ducea la o fierbinteala mare in trup care ucidea. Cate patimi aprinse zac in om: Romani 1:27 " s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii..."

Ce pedeapsa dreapta: cand iti este drag pamantul vei ajunge sa privesti cu frica fiecare crapatura a lui sa vezi daca nu iese vreun sarpe care sa te muste!

Dumnezeu a lasat un leac pentru cei care se pocaiesc: un sarpe inaltat de Moise pe prajina care nu e altceva decat umbra lui Hristos inaltat pe cruce! 

Nimeni nu va fi inaltat la cer pana cand nu va fi inaltat pe cruce, in rastignirea de sine! Hristos S-a inaltat dar mai intai S-a lasat tintuit pe cruce ca leac pentru fierbinteala patimilor care ucid sufletul omului pe care El il iubeste atat de mult!

Nasterea Domnului vine cu minciuna numita Craciun. Pastele aduce iepurasul cu ouale vopsite! 

Dar Inaltarea este a noastra, a Bisericii. Fara confeti, fara minciuna rafturilor din magazine, fara reni zburatori. Ci doar cu bucuria celui care priveste cerul, painea, harul iertarii, marginile pamantului si spune: 

Hristos S-a Înălţat! Slavă Lui!


Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.