După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 mai 2014

Grasu - In memoriam

Era o după-amiază de vară toridă. Nu ştiu de ce, dar de multe ori mi se pare că soarele de vară arde parcă mai aprig în târgul lui Caragiale.
În parcul cu frasini străjuit de statuia poetului frumos ca umbra unei idei oamenii se ascundeau de caniculă. Câţiva dintre ei căutau nu doar umbra răcoroasă, ci şi un loc în jurul unor mese unde, cel mai adesea, se joacă şah. Îmi mărturisesc slăbiciunea pentru ceea ce şahistii consideră, cu orgoliul tipic tuturor pasionaţilor de jocuri care solicită inteligenţa, a fi un adevărat joc cu mărgele de sticlă.
În acea după-amiază, în timp ce chibiţam urmărind o partidă între doi cunoscuţi cineva m-a bătut pe umăr. “Domnu, jucaţi?”, m-a întrebat, arătându-mi o masă liberă, cu piesele deja aranjate.
Nu-l cunoşteam ca fiind un pasionat de şah şi figura lui nu mi-a inspirat, la prima vedere, prea multă încredere. Foarte gras, cu pete de psoriazis vulgar (am recunoscut boala, după proverbul „tot păţitu-i priceput”), ştirb, tatuat şi nebărbierit, avea, cu toate acestea, un zâmbet simpatic şi o privire candidă care-mi amintea de aceea a unui ursuleţ de pluş cu care obişnuiam să mă joc în copilărie. Fără entuziasm, am acceptat. Ca să fiu sincer, m-am gândit pentru o clipă că nu e prea sănătos să refuzi astfel de persoane, deşi ceva din mine îmi spunea că nu trebuie să-mi fac griji.
S-a prezentat foarte scurt: „Eu sunt Grasu...”
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.