După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 mai 2014

Cursul de vară Jubilate 2014


Ne aşteaptă  o săptămână specială pentru care credem că Domnul ne pregătește un belșug de binecuvântări!   Așa că abia așteptăm să ajungem la Misiunea Pacea, Şelimbăr la Cursul de vară Jubilate în 4-10 august 2014.  Anul acesta sărbătorim credincioșia lui Dumnezeu în cea de-a XI-a ediție a cursului de vară!
 
Avem noutăţi pentru Cursul 2014!

Profesori noi
Pe lângă mulţi oameni dragi pe care i-aţi cunoscut de-a lungul anilor, avem profesori noi: 

  • Maria Moşuţi – un mare ajutor la Canto! Maria Moşuţi este prof. drd. la Univeristatea de Arte George Enescu din Iaşi şi soprană în Filarmonica MoldovaIaşi. Este căsătorită cu Cristian şi au împreună trei copii. Ei slujesc la Biserica Penticostală Străjerul din Iaşi.
  • Dor Niculescu – va preda cursul Acompaniament-pian pentru cântarea în comun. Dor este absolvent al Universităţii de Muzică din Bucureşti, secţia Compoziţie. Lucrează ca profesor de Teoria Muzicii si de Armonie la Liceul de Arte Sabin Drăgoi din Arad şi referend muzical la Strigătul de la Miezul Nopţii. Acompaniază la pian la Biserica Baptistă Dragostea, Pârneava şi la Biserica Baptistă Şega din Arad. 
  • Daniel Berengea –va preda cursul Noţiuni de improvizaţie pentru închinare (Instrumente cu coarde şi de suflat din lemn) şi atelierul Ansamblu de instrumente de suflat din lemn şi instrumente cu coarde. Daniel este profesor de Educaţie Muzicală la Liceul Creştin Pro Deo din Cluj-Napoca şi absolvent al secţiei de interpretare – clarinet, cu experienţă profesională de peste 14 ani. Slujeşte la Biserica Penticostală „Albini" din Cluj în echipa de închinare prin muzică. 
  • George Stamate – va preda cursul Dirijat începători. George este absolvent al Universităţii Emanuel din Oradea, secţia Pedagogie Muzicală. În prezent este student la Masterat în Arta Muzicală la Universitatea Emanuel din Oradea şi la dirijat simfonic la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj. George este din Piatra Neamţ şi acum slujeşte împreună cu Kenneth Tucker la Biserica Baptistă nr. 1 din Cluj-Napoca. 

Cursuri noi 

Găsiţi descrierea cursurilor aici.  Pe lângă cursurile oferite şi în alţi ani, aveţi posibilitatea să alegeţi cursuri noi. 

  • Dacă vrei să înveţi să cânţi mai bine în formaţii de instrumente, înscrie-te laFormaţii instrumentale în conducerea închinării - curs condus de Sergiu Strete. 
  • Pentru cei care lucrează cu copiii, vă aşteptăm la cursul Lumină pentru copii – condus de Susan Strohschein. 
  • Prin Cursul în plen, condus de Richard Mauney şi de Ruben Mureşan, dorim să răspundem problemelor specifice cu care te confrunţi în umblarea ta cu Domnul, în dorinţa de a-L sluji prin muzică şi închinare în biserica ta. Ne rugăm ca Domnul să lucreze prin acest curs.
  • Deşi Scrierea cântărilor noi nu este un curs nou, vrem să menţionăm un profesor nou la acest curs - Ken Tucker va veni alături de Anca Ciora să ajute compozitorii să-şi “ascută” deprinderile.

Cântări noi! 
În biroul Jubilate suntem ocupați cu pregătirea cântărilor noi:  piese corale și cântări în comun.

Pentru mulţi, punctul culminant al săptămânii este bucuria slujirii în biserici împreună cu prietenii noi de la Curs.  Şi în anul acesta vom avea bucuria de a sluji în biserici locale. Fiindcă închinarea are latura dărniciei (Evrei 13:16), vom avea ocazia să dăruim bisericii ceea ce am primit de la Domnul în acea săptămână de echipare. 
 
Inscrierea
În anul acesta vă oferim 9 cursuri, 8 ateliere şi 6 seminarii.  Le găsiţi enumerate şi în fişa de înscriere, unde vă cerem să bifaţi ce aţi ales.  Ca să ştiţi ce să alegeţi, citiţi Descrierea cursurilor pe site-ul Jubilate, aici. Găsiţi formularul de înscriere pe prima pagina a site-ului nostru, pe dreapta în chenarul gri. Pentru înscriere descărcaţi formularul, completaţi-l şi trimiteţi-l prin email la adresa office@jubilate.ro.
 
Alte detalii legate de Cursul de vară Jubilate sunt:
Data –  4-10 august
Locația – Misiunea Pacea, Șelimbăr, Sibiu
Costul – 450 lei (include cazare și trei mese pe zi).  Plata pentru curs se face în săptămâna cursului.

Domnul să vă binecuvinteze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.