După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 mai 2014

Conferința Bisericilor ADI-MER la Chianciano Terme, Italia

Despre Conferință


De mai mulți ani, bisericile din MER organizează o dată pe an această conferință pentru a avea partășie unii cu alții. Este un moment de retragere în care biserica poate sta în partășie la fiecare serviciu divin, la fiecare masă și în același hotel unde sunt cazați pentru a se cunoaște mai bine. Conferința este și un eveniment în care fiecare poate crește spiritual; momentele de studiu biblic, de închinare și de vestire a Cuvântului au fost întotdeauna binecuvântate de prezența Duhului Sfânt. Pentru cei tineri este o ocazie în care se pot cunoaște și pot lega noi prietenii. Toți cei care doresc să participe sunt invitați, indiferent de comunitățile la care apartin.

Locația conferinței, cazarea și masa participanților
(31 Mai - 2 Iunie 2014)

Conferința este organizată în localitatea Chianciano Terme (prov. Siena), va începe pe data de sâmbată 31 mai 2014, și se va încheia luni 2 iunie după masa de prânz. Programele se vor desfășura în Salone Nervi, care se găsește în Piazza Martiri Perugini - Chianciano Terme (lânga parco Aquasanta). Pentru anul acesta tema conferinței va fi din Evrei 13:8: "Isus Hristos este acelaș ieri și azi și în veci!"
Participanții înscriși vor avea cazarea și masa la hotele de 3 stele. Costul pentru întreaga perioadă este de85 €; pentru copii pâna la 3 ani este gratis dacă nu se cere pat separat de parinți iar pentru copii până la12 ani costul este de jumătate (43 €) dacă sunt cu parinții lor în cameră. 
Cei care doresc să participe la conferință fără a fi cazați la hotel sunt bineveniți, și la intrarea în sală se va cere un contribut de 5 € pentru costurile organizatorice. Pentru cine nu este cazat la hotel și dorește să servească prânzul cu ceilalți frați se pot face rezervări. 

Înscrierile se vor face prin bisericile ADI-MER, plătind un avans de 30 € la responsabilul desemnat de fiecare biserică. Pentru înscrieri individuale puteți contacta:

Termenul pentru inscrieri este 21 Mai 2014


Invitații și programul


Invitați la conferință vor fi:
  • Pastor Ioan Filip - biserica Penticostală Poarta Cerului din Timișoara | membru în comitetul executiv a cultului Penticostal din România
  • Pastor Salvatore Cusumano - biserica Penticostală ADI Roma-Casilino și Roma-via Bruzi | membru în comitetul executiv a lui ADI și profesor la Insitutul Biblic din Roma
  • Nicu si Dana Wagner - biserica Penticostală din München (Germania)
Programul în mare va fi următorul 

Sâmbată 31 mai 

14.00 - 16.00: sosirea și cazare în hoteluri 
16.30 - 19.30: Serviciu divin 
20.30: Cina 

Duminică 1 iunie 

9.00 - 12.30: Serviciu divin 
13.00: Prânzul 
16.30 - 19.30: Serviciu divin 
20.30: Cina 

Luni 2 iunie 

9.00: Serviciu divin 
11.30: Încheierea Conferinței și rămas bun 
12.30: Prânzul 

Descarcă broșura

Puteți descărca broșura cu informațiile Conferinței: Descarcă 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.