După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 mai 2014

Biserica Baptistă Cetatea Alba Iulia are un nou pastor

Din data de 27 aprilie 2014, prin hotărârea adunării generale, Biserica Baptistă Cetatea Alba Iulia are un nou păstor, în persoana fratelui lector dr. Daniel G. Oprean.

 Născut în data de 22 august 1968, în Oravița, județul Caraș- Severin, Daniel este căsătorit cu Ana și au doi băieți, Cristian și David. După obținerea diplomei de doctor medic veterinar în 1994, Daniel a obținut licența (2002) și masterul (2005) în teologie cu Evangelical Theological Seminary Osijek, Croația unde este lector si coordonează extensia în limba română a programului de master în teologie.

Din 2013 este doctor în teologie, titlu obținut cu Universitatea Wales din Marea Britanie, sub auspiciile International Baptist Theological Seminary, din Praga, Cehia, instituție aflată sub tutela Federației Baptiste Europene.

Sursa: www.cetatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.