După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 mai 2014

† Apelul Uniunii Baptiste din România pentru ajutorarea credincioşilor din Serbia şi Bosnia Herţegovina

Avand in vedere situatia exceptionala din Serbia si Bosnia Hertegovina creata de recentele inundatii si constientizand faptul ca exista o acuta nevoie de sprijin, in special pentru fratii nostri de credinta din aceste tari, Uniunea Baptista din Romania, prin intermediul Comunitatii Baptiste Bucuresti, a decis sa dea o mana de ajutor fratilor aflati in nevoi.
Saptamana viitoare in data de 30 05 2014 va pleca din Bucuresti un camion cu alimente pentru fratii credinciosi din aceste tari. Pastorii si bisericile din Comunitatea de Bucuresti sunt chemati sa participe la aceasta actiune de ajutorare cu alimente neperisabile. Strangerea de ajutoare se va incheia in data de 29. 05 orele 12.00 cand camionul cu alimente va pleca spre comunitatile de credinciosi baptisti afectate de inundatii.
Aceste alimente vor fi distribuite prin intermediul Fundatiei Betania facebook.com/bethany.romania Persoana de contact Aurel Mercioniu 0752 158183 sau betaniaromania@gmail.com.

Uniunea Baptista din Romania doreste sa faciliteze si alte eforturi de sprijinire a situatie din Serbia si Bosnia Hertegovina. Cei interesati sa ajute si care doresc sa se implice sunt rugati sa ia legatura cu Secretariatul Uniunii la telefon: 021 430 1060 (intre orele 9:00 – 17:00) sau prin email la: uniuneabaptista@gmail.com.

Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.