După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 aprilie 2014

Pastor Ghiță Mocan: "Aș fi puțin trist să știu că Victor Ponta crede în binecuvântări omenești"

"Însoțit de alți puternici ai zilei, premierul Victor Ponta a făcut o vizită patriarhului Daniel, capul Bisericii Ortodoxe Române. Nimic nu e la întâmplare, mai ales într-un an de-o asemenea presiune electoral. Dar, cum bine știți, nu mă precupă în mod deosebit asemenea detalii. Altceva m-a frapat. Întrebat de ziariști de ce s-a întâlnit cu patriarhul, premierul a răspuns: Pentru binecuvântare… Bineînțeles că am discutat și despre Catedrala Mântuirii Neamului."
"Numai Dumnezeu ne poate binecuvânta în adevăratul sens al cuvântului. Aș fi puțin trist să știu că Victor Ponta  crede  în binecuvântări omenești. Observându-i totuși apucăturile și caracterul, mă gândesc totuși că nu prea crede. Poate nu crede în mai nimic din cele inefabile, ci doar în cele… palpabile. Prin urmare, aici nu avem decât gesturi protocolare și replici care sună bine. Le putem observa în tot felul de ocazii… mai mult sau mai puțin religioase."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.