După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 aprilie 2014

Noi mărturii în apa botezului la Sala Cireşarii Beiuş

In data de 20 aprilie, in seara zilei de Paste, la Biserica Sfanta Treime din Beius,  a avut loc un botez in apa. Au fost botezati dupa invatatura Nou Testamentala, 22 de persoane care au facut un legamant cu Domnul Isus Christos. La acest botez au participat peste 1200 de persoane, printre care membrii din familiile celor ce au incheiat un legamant prin botezul in apa, la fel si rudenii si apropiati, dintre care unii au calatorit din alte parti ale tarii.
Este de remarcat faptul ca printre cei ce au intrat in apa botezului, au fost si trei persoane care au calatorit din Republica Moldova, un sot impreuna cu sotia si sora sotiei, care au primit pe Christos ca Mantuitor personal prin intermediul mesajelor programelor de la Ciresarii TV. Dorinta lor a fost ca sa se boteze in Biserica Sfanta Treime, locul de unde au aflat despre mantuirea in Isus Christos.
Acesta a fost al doilea botez in apa anul acesta la Biserica din Beius, numarul total al celor botezati anul acesta a ajuns la 45 de persoane. Fratele Pastor Vladimir Pustan a introdus pe fiecare din acesti frati si surori la momentul intrarii in apa botezului. A fost un timp foarte placut si emotionant atat pentru cei prezenti cat si pentru candidatii la botez. Ne rugam ca Domnul sa le dea putere si izbanda in calatoria lor prin aceasta lume si sa fie adevarate lumini pe fetele carora sa straluceasca chipul Domnului Isus .
Sursa: Agnus Dei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.