După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 aprilie 2014

Deschiderea oficială a lucrărilor olimpiadei de religie Alianța Evanghelică 2014 – etapa națională

Marți, 8 aprilie 2014, la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava a avut loc deschiderea oficială a lucrărilor ediției naționale a Olimpiadei de religie 2014 – Alianța Evanghelică. Moderatorul întâlnirii a fost Ioan Bădeliță, managerul Liceului Teoretic Filadelfia, gazda ediției naționale a Olimpiadei de religie din acest an.
Dănuț Jemna, președintele Comisiei Naționale a Olimpiadei de Religie a declarat lucrările concursului deschise în conformitate cu metodologia  în vigoare.
Din partea administrației locale a fost prezent Ion Lungu, primarul Sucevei, care a apreciat interesul elevilor participanți la olimpiada de religie pentru o astfel de disciplină.
Gabriela Scutaru , inspector general adjunct și Gheorghe Hostiuc, inspector învățământ religios au reprezentat Inspectoratul Școlar Județean Suceava.  Din partea celor trei culte -Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie, Uniunea Bisericilor Baptiste, Uniunea Bisericilor Penticostale –  care formează Alianța Evanghelică din România au participat Virgil Achihai, președintele Alianței Evanghelice, Ionel Tuțac, secretar general al Uniunii Baptiştilor din România și prof. Gheorghe Cătană din partea Uniunii Bisericilor Penticostale din România.
Joi, 10 aprilie 2014, vor fi afișate rezultatele finale.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.