După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 martie 2014

Uniunea Baptistă din Ucraina: "În fiecare oraș creștinii se adună în piețele centrale și au întâlniri de rugăciune"

Draga frate Oti,
Mulțumim pentru dragostea voastră și pentru rugăciunile înălțate pentru noi. situația de aici din Ucraina este dificlă. Oamenii trăiesc neștiind la ce să se aștepte. Situația economică este foarte problematică și multe activități au fost amânate datorită incertitudinii. Oamenii se roagă pentru pace cu speranța de mai bine dar se pregătesc în același timp de ce e mai rău. Simțim aceste dificultăți în rândul oamenilor și al bisericilor noastre. Nu există panică printre creștini, dar toți înțeleg că acum viața noastră este diferită.
Ne rugăm mult. În fiecare oraș creștinii se adună împreună după serviciile de dimineață în piețele centrale și au întâlniri de rugăciune. Avem speranță și aducem națiunii noastre mesajul iertării și al împăcării.
Deci, suntem plini de mulțumire pentru disponibilitatea voastră de a înălța rugăciuni în timpul Conferinței Naționale pentru țara și Uniunea noastră.
Vă cerem să vă rugați pentru pace în Ucraina. Rugați-vă pentru Guvernul nostru și în special pentru fratele nostru în Hristos, Alexander Turchinov care conduce țara în aceste vremuri tulburi. Rugați-vă pentru bisericile noastre să aducă Cuvântul lui Dumnezeu oamenilor din jurul nostru și să îi ajute pe cei în nevoi. Am început să îi slujim pe refugiații din Crimeea. Sunt militari si familiile lor, precum și tătari din Crimeea care au trebuit să părăsească locurile ocupate. Rugați-vă, de asemenea, pentru economia noastră. Dacă nu se va repune pe picioare, vom avea mult mai multe probleme. Simțim aceste consecințe în cadrul Uniunii noastre în sensul că bisericile aproape că au încetat să mai trimită bani.
Salutări pline de dragoste tuturor fraților și surorilor noastre. Ne rugăm pentru voi toți.
Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea înțelepciunea Sa.
Cu drag,
Viacheslav Nesteruk, Președinte
Igor Bandura, Vicepreședinte


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.