După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 martie 2014

Scrisoare misionară: Familia Acatrinei, Peru

Dragii nostri,

Luni am primit raspunsul final ca nu ni se acorda viza pentru a putea merge in Bolivia.

Perioada aceasta de mai bine de 3 luni de asteptare si de alergatura dupa tot felul de acte ce ni s-au cerut, interviuri dupa interviuri, promisiuni si refuzuri in acelasi timp, a fost destul de dificila pentru noi, de aceea vrem sa multumim in mod special celor care au mijlocit pentru noi si care ne-au scris personal si ne-au incurajat.

I-am cerut lui Dumnezeu sa ne arate daca este dupa voia Lui sa mergem acolo de aceea luam refuzul consulului ca din mana lui Dumnezeu. Am ramas inca cu multe semne de intrebare cu privire la felul lui Dumnezeu de a lucra in aceasta situatie.
Nu intelegem de ce a ingaduit sa ni se dea viza, sa ne bucuram de acest lucru, ba mai mult sa ne impachetam lucrurile din apartament si sa ne mutam intr-o camera stiind ca in cel mai scurt timp trebuie sa calatorim spre Bolivia, ca apoi sa ni se spuna de la consulat ca acordarea vizei a fost o eroare si sa ni se ia totul inapoi. Insa spunea cineva: "Doamne, oamenii pot face greseli, dar Tu nu!"si aceasta ne face sa ne linistim inimile inaintea Lui stiind ca El controleaza TOATE lucrurile si le conduce peTOATE inspre un anume scop intelept.
 
Planuim ca in urmatoarele luni sa ne restabilim, cu ajutorul lui Dumnezeu, pe termen lung in jungla.  Avem nevoie sa continuati sa va rugati pentru noi in aceasta privinta.

Asa cum va scriam in scrisorile anterioare, colegii nostri din San Fausto, Marcus si Adina, ar avea nevoie ca noi sa ne reintoarcem acolo, daca familia care i-a ajutat din 2011 pana acum nu va mai putea sa continue si anul acesta acolo.

Pe de alta parte unii frati din bordul misiunii ne indeamana sa deschidem un nou camp de lucru imprejurul orasului de jungla Atalaya unde sunt inca multe comunitati fara Dumnezeu, fara misionari, fara speranta.

Lucrurile mai sunt inca un pic neclare pentru noi, nu stim sigur inspre ce drum sa ne indreptam, caci sunt multe de luat in calcul.

Nu ne uitati nici mai departe in rugaciunile voastre!Avem nevoie ca Dumnezeu sa ne lumineze pasii sa vedem clar drumul pe care vrea El sa il urmam.

In seara aceasta Liviu, impreuna cu alti cativa colegi, au plecat inspre jungla pentru 7-10 zile. Ploile inca sunt intense, auzim mereu blocari de drumuri datorita alunecarilor de teren si raurile sunt crescute. Rugati-va sa ii ocroteasca Dumnezeu si sa ii umple de intelepciune de sus in planurile pe care le au.

Va purtam si noi mereu in rugaciunile noastre, caci ne amintim de voi. Multumim pentru tot sprijinul pe care ni-l acordati!

Cu drag in El, Amalia Acatrinei, din partea noastra ca familie

Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.
liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.