După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 martie 2014

Pastorul Bobby Davis a murit în biserică, după ce și-a mărturisit public păcatul

Bobby Davis, pastorul si fondatorul Bisericii Miracle Faith World  Outreach din Bridgeport, Connecticut, a cerut enoriasilor sai sa mai ramana putin dupa incheierea serviciului duminical, deoarece are sa le faca un anunt.
El dorea sa marturiseasca faptul ca a inselat-o pe sotia sa cu mult timp in urma cand a avut o aventura si vroia sa-si curateasca pacatul si sa obtina iertarea  membrilor congregatiei.
„Dupa terminarea slujbei de duminica, familia pastorului ne-a cerut sa ramanem in biserica pentru ca pastorul vrea sa marturiseasca ceva ce s-a intamplat cu mult timp in urma”, a declarat prezbiterul bisericii, Judy Stovall pentru Connecticut Post. „Avea remuscari mari si dorea sa se curateasca de pacat. A vrut sa ceara iertarea noastra”, a mai adaugat Stovall.
Dar, dupa ce pastorul Davis de 72 de ani a dezvaluit ca a inselat-o pe sotia sa Christine (69 de ani) cu care s-a casatorit acum 50 de ani, adunarea socata a inceput sa strige catre el cuvinte de incurajare prin care il asigurau ca il iarta si il iubesc.
In toiul agitatiei, Davis a cazut in genunchi pentru a se ruga, dar in scurt timp a murit. „Multimea striga catre el te iubim, te iertam, iar Davis s-a pus pe genunchi pentru a se ruga. Am simtit ca ceva nu este in regula si am incercat sa-l sustin, dar … a cazut pe podea. Cred ca era foarte stresat si a suferit un atac de cord. Congregatia noastra este in stare de soc acum”, a declarat Judy Stovall.
Davis a fost declarat mort la Spitalul Bridgeport iar cauza mortii urmeaza sa fie stabilita. Se pare ca ar fi suferit un atac de cord fatal in urma vacarmului facut de adunarea din biserica.  Bobby Davis a fondat biserica Miracle Faith World  Outreach in 1967 impreuna cu sotia sa si a servit ca pastor de-a lungul anilor. Cuplul a sarbatorit aniversarea celor 50 de ani de casatorie in luna iunie, anul trecut.
Sursa:www.afirmativ.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.