După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 februarie 2014

Viorel Iuga, Nelu Aliman și Corneliu Simuț despre "Centralitatea lui Cristos" - de Bebe Ciaușu


"Bebe Ciauşu este unul dintre puţinii păstori tineri care a decis să investească şi în scris. Mă bucur mult de disciplina, de dedicarea şi de determinarea lui pentru a participa la îmbogăţirea minţilor şi bibliotecilor celor din lumea evanghelică română. Vă recomand să citiţi această lucrare cu multă atenţie şi cu o deschidere totală pentru a înţelege şi a trăi mai bine şi mai frumos voia lui Dumnezeu exprimată în Cuvânt."
        Viorel Iuga, păstor al Bisericii Baptiste „Speranţa” din Arad

Bebe Ciaușu ne-a obișnuit cu cercetarea serioasă a Scripturii și cu organizarea atentă și îngrijită a studiilor personale. Prezentarea expozitivă a Epistolei lui Pavel către coloseni se încadrează pe aceleași coordonate ale competenței și dedicării unui rob al lui Dumnezeu față de Stăpân și Cuvântul Său. Nimic nu este mai înălțător, mai încântător și mai necesar ca refocalizarea Bisericii pe Domnul Isus Cristos. Această carte este un parcurs obligatoriu pentru toți cei ce doresc desăvârșirea.
             Nelu Aliman, păstor al Bisericii Baptiste „Maranata” din Arad

"Citim Scriptura nu doar pentru a afla mai multe lucruri despre Dumnezeu, ci și pentru a ne întipări în minte cât mai multe dintre învățăturile ei. Cum? Citind și studiind Scriptura verset cu verset, adică exact cum ne propune noua carte a lui Bebe Ciaușu, o lucrare binevenită într-un context religios – evanghelic chiar – ce strică învățăturile Bibliei nu prin necitire, ci printr-o citire defectuoasă, uneori de-a dreptul ignorantă și nu de puține ori, din nefericire, partizană. Salut cartea lui Bebe Ciaușu pentru că ne trimite la textul Scripturii în care trebuie să săpăm cu sârg, sudoare și – de ce nu? – încăpățânare dacă vrem să-L cunoaștem pe Dumnezeu nu cum socotim noi că e bine, ci cum ne spune textul Cuvântului Său din Scriptură."

             Prof. Dr. Habil. CORNELIU C. SIMUȚ, PhD, ThD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.