După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 23 februarie 2014

Un baptist a devenit preşedinte interimar al Ucrainei

Oleksandr Turchinov, preşedintele Parlamentului ucrainean -Verhovna Rada -, va prelua şi funcţia de preşedinte interimar al ţării, conform Constituţiei Ucrainei şi ca urmare a unei rezoluţii adoptate, astăzi, de către deputaţi.
Ieri, Parlamentul Ucrainei l-a desemnat pe Oleksandr Turchinov, cunoscut drept mâna dreaptă a fostului premier Iulia Timoşenko.
Verhovna Rada a aoptat decizia cu 314 de voturi “PENTRU” din cei 329 de deputaţi prezenţi.
Începând de astăzi şi până pe 25 mai, când sunt organizate alegerile prezidenţiale anticipate din Ucraina, Turchinov va avea şi prerogative de preşedinte, deoarece Constituţia ucraineană prevede ca preşedintele Parlamentului să asume funcţia de şef de stat în cazul vacanţei postului.
Potrivit AFP, Oleksandr Turchinov, în calitate de preşedinte al Parlamentului, le-a dat deputaţilor un ultimatum până marţi să formeze o majoritate în guvern.
Turchinov, în vârstă de 49 de ani, este din acelaşi oraş ca şi Iulia Timoşenko, Dnipropetrovskm, situat în sud-estul Ucrainei. În perioada 2004-2005, el a îndeplinit funcţia de şef al Serviciilor de Securitate din Ucraina (SBU) şi s-a alăturat Revoluţiei Portocalii, alături de Timoşenko.
Turchinov a îndeplinit funcţia prim-ministru ucrainean timp de o săptămână (4 – 11 martie 2010) şi cea de prim-vice prim-ministru al Ucrainei între 2007 şi 2010. Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Potrivit www.baptist-tm.ro,  Turchinov este predicator baptist, fiind in același timp cel mai important politician de credință baptista din Ucraina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.