După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 februarie 2014

Teroriști din Gruparea Boko Haram se întorc la Cristos

Grupul terorist, cunoscut sub numele de Boko Haram, a ieșit din nou la rampă, de data aceasta a ucis peste 70 de oameni, dintre care 22 erau creștini, la serviciul unei biserici dintr-un stat din Nigeria.

 World Mission susține parteneri care lucrează pe teren printre grupurile neevanghelizate. Greg Kelly spune: „Oamenii cu care lucrăm în Nordul Nigeriei, se găsesc chiar în mijlocul zonei de acțiune a Boko Haram, așa că este foarte dificil ca partenerii noștri să poată lucra, ei au practic un ochi deschis chiar și noaptea pentru că oameni au fot omorâți și răpiți.” World Mission strânge 20 000 de $ pentru a-și muta sediul. 
Totuși, lucrarea cu cei neevanghelizați a avut succes. „Bineînțeles noi am distribuit Biblia audio sau <<comoara>> printre ei și săptămâna trecută am primit un raport că doi teroriști, lideri din gruparea Boko Haram, și-au predat viețile Domnului Isus Cristos.” De când s-au întors la Cristos, Dumnezeu îi folosește într-un mod uimitor. Kelly spune: „Ei trăiesc cu aceeași intensitate pentru Evanghelie. Unul dintre ei a spus: <<Dacă eram gata să mor pentru o cauză al cărei destin nu-l cunoșteam, acum că am devenit un credincios și un urmaș al lui Isus, sunt dispus să mor pentru acest adevăr!>>”
Sursa: Mission Network News          Traducerea: Robert Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.