După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 23 februarie 2014

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India


Salutări din India,

Mulţumesc frumos pentru rugăciuni, încurajări financiare şi e-mailuri. Sunt binecuvântări pe care le primesc de la Tata şi mă rog ca El să vă răsplătească fiecare cuvânt spus în dragostea lui Hristos şi fiecare sacrificiu financiar să-L răsplătească din plin, şi cu măsură îndesată şi clătinată.
Am să întru direct în subiect şi de aceea vreau să mulţumesc frumos celor care s-au rugat pentru adolescenţi şi timpul pe care-l petrecem cu ei. Au fost adolescente în final şi m-am bucurat, deoarece am avut pe inimă lucrarea  cu fetele de când eram în România. Sunt doar şase adolescente, însă au nevoie de încurajare şi apropiere de Domnul. Tot ce am împărtăşit cu ele se pare că a fost nou şi binevenit. Mai greu cu deschiderea, mai ales că a fost prima întâlnire. În plus, sunt foarte timide, aşa cum este cultura pe aici. Însă mă rog ca aceste copile ale Domnului să aibă o relaţie reală cu Tatăl şi să ştie că sunt preţioase în ochii LUI.
Balukop
Am început lucrarea cu copiii din comunitatea de musulmani. Ciorchini de copii murdărei, dar foarte bucuroşi, ne-au întâmpinat cu strigăte de urale când am păşit în mica lor comunitate. Şi noi, la rândul nostru, ne-am bucurat să vedem bucuria lor. Am început cursurile de grădiniţă. Copiii sunt neastâmpăraţi şi din nou trebuie să-i învăţăm că trebuie să stea la locul lui fiecare. Avem nevoie de dragoste  şi răbdare.
Manedera  
Slavă Domnului, s-au rezolvat problemele şi cu transportul celor 8 băieţi care merg la şcoală (iniţial erau 10). Părinţii contribuie cu o anumită sumă şi noi îi ajutăm în direcţia aceasta.
Sâmbătă este zi de evanghelizare între copii în special, avem program cu ei, şi dorim să le vestim Cuvântul mai activ şi mai creativ.
Vă rog, rugaţi-vă pentru Anusha. Ne-am întâlnit cu ea într-o doară, însă ne dorim să avem un timp de ucenicizare şi rugăciune. Ea a spus că îşi doreşte să devină creştină, dar parcă am aşa o temere: timpul trece şi nu cumva să uite această dorinţă. Rugaţi-vă vă rog pentru ea şi soţul ei care, din câte am înţeles, este şi el deschis la Evanghelie.
Ceva neprevăzut
În următoarele 3 săptămâni cei din echipa de DTS (Discipleship Training School) din YWAM - Kalimpong ne-au solicitat ajutorul. Aşa că eu şi încă o soră, timp de 3 săptămâni, îi vom ajuta în instruirea tinerilor care vor veni la aceast training care are ca scop echiparea  şi motivarea acestora în a merge pe câmpul de misiune. Timp în care celelalte surori se vor focaliza pe lucrările noastre permamnente.
 Vă doresc să aveţi mult har, multă inspiraţie şi călăuzire în tot ce faceţi!
Mai presus de toate, TATĂL să ne umple de dragostea LUI pentru EL şi pentru oamenii din jur care zac în întuneric.



Cu mult drag,
Silvia!


Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.