După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 februarie 2014

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India


Dragii noştri,
 
Vă mulţumim că sunteţi alături de noi prin rugăciunile ce le înălţaţi pentru noi şi lucrarea de aici!
Prin harul Domnului am avut parte de o lună plină de activităţi şi binecuvântată de Domnul!
După cum v-am spus, am organizat un program de evanghelizare în Gorubathan în 14 ianuarie şi am văzut mâna cea bună a Domnului peste acest program. Continuăm să ne rugăm pentru ca cei ce au auzit Evanghelia să răspundă şi să vină la Domnul.
Domnul lucrează şi aduce noi suflete la credinţă. Aş vrea să vă rog să vă rugaţi în special pentru o familie care a început să vină la biserică şi care vor să Îl urmeze pe Domnul: Ramesh şi Tanuja Rai. Ei au doi băieţi. Familia lui Ramesh este foarte împotrivitoare şi i-au ameninţat că dacă devin creştini le vor lua tot ce au. Săptămâna trecută au venit şi le-au luat vaca şi culturile plantate de ei.....tot ceea ce le aducea venit pentru a-şi câştiga existenţa...Pe lângă aceste probleme, Tanuja are mari probleme de sănătate, are o infecţie în sânge şi tot la câteva luni are nevoie de transfuzii de sânge. Chiar acum este din nou în spital, iar fraţii din biserică vor dona sânge pentru ea.
Vă rugăm să îi aduceţi înaintea Domnului! Rugaţi-vă ca să rămână statornici în a-L urma pe Domnul şi a fi un exemplu pentru toţi din jurul lor. Rugaţi-vă pentru mântuirea rudelor lor care îi persecută! Rugaţi-vă pentru vindecarea Tanujei! Toate acestea pentru ca Domnul să fie slăvit şi onorat şi oamenii să ştie că este un singur Dumnezeu adevărat, iar cei ce Îl urmează sunt păziţi şi binecuvântaţi de El! Nimic nu este prea greu pentru Domnul, de aceea să mijlocim împreună pentru ei!
 
Vă rugăm să vă rugaţi şi pentru o altă familie la care am fost şi am vestit Evanghelia: Kapil, Pukar şi Roshni Rai. Aceştia sunt trei fraţi care au început să vină la biserică. Părinţii lor vor să Îl urmeze pe Domnul dar încă sunt strâns legaţi de tradiţiile lor hinduse. Însă ne bucurăm că îi lasă pe copiii lor să vină. Ne rugăm ca intreaga familie să vină la Domnul şi să fie statornici în credinţă!
 
În 23 şi 24 ianuarie tinerii din biserică au fost plecaţi într-o excursie de evanghelizare în zone greu accesibile unde au vestit Evanghelia şi au împărţit tractate. Rugaţi-vă ca acei oameni izolaţi în junglă, care au auzit vestea bună şi au primit acele tractate, să răspundă şi să Îl urmeze pe Domnul.
 
De asemenea,  în 25 ianuarie, Domnul ne-a dăruit bucuria de a vedea 7 tineri urmându-L pe Domnul în apa botezului! Rugaţi-vă ca Domnul să îi binecuvînteze, să îi ocrotească de cel rău şi să îi ajute să fie o mărturie a dragostei Domnului pentru toţi din jur!
 
Vă mulţumim că vă veţi ruga împreună cu noi! Domnul să lucreze şi să Îşi înalte Numele în vieţile noastre!
 
Cu dragoste în Domnul,
 
Gabriela şi Raja Rai
Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.