După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 5 februarie 2014

Pastor Teofil Ciortuz: "Atenţie la învăţăturile eretice!"

Se strecoară în adunări sau în grupurile de rugăciune. Sunt foarte pregătiţi din punct de vedere scriptural, ştiu să „învârtă” Biblia şi să scoată texte din contexte pentru că au ei pretextele lor. Se roagă cu grijă, fără să strecoare otrava ereziilor pe care le propagă.
Intră în biserici mici, de sate, cer voie responsabilului de biserică să aducă un cuvânt de învăţătură, dar nu dau de bănuit ce otravă de aspidă au sub limbă. Fraţii îi primesc cu braţele deschise, fără să bănuiască ce îi aşteaptă după câteva întâlniri.
La terminarea serviciului, vizitatorii cer voie să mai vină şi, ai noştri, ospitalieri cum îi ştim şi nebănuitori, îi invită să se întoarcă. Când revin, încep să strecoare din ereziile lor nimicitoare.
Încetul cu încetul fraţii noştri se lasă învăluiţi de multele cunoştinţe ale vizitatorilor, de dexteritatea lor în a mânui textele biblice, apoi încep să pună la îndoială învăţături precum: închinarea în ziua sabatului sau a duminicii, cine sunt cei 144.000, nocivitatea cărnii de porc, identitatea anticristului şi a proorocului mincinos, obligativitatea respectării Legii pentru mântuire.
Nu ne spun că ei o consideră pe Ellen White o profeteasă de acelaşi rang cu proorocul Isaia, nici că ei nu cred într-un iad literal şi veşnic. Nu pomenesc despre profeţii eşuate referitoare la revenirea Domnului Isus şi despre liderii lor care au indus în eroare mii de credincioşi naivi.
În loc să mergă în lumea largă să convertească mulţimi de păcătoşi care sunt pe drum spre iad, se vâră prin case şi biserici bulversând creştini iubitori de Dumnezeu, dar încă copii în cele sfinte. Sunt lupi îmbrăcaţi în piei de oaie, un pericol mortal pentru cei lesne crezători.  Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.