După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 februarie 2014

Pastor Pavel Sandu: "Avem nevoie de sprijin în rugăciune!"

 Așa cum era de așteptat, știrea zilei de ieri potrivit căreia Biserica Baptistă Romană din Tacoma a fost din nou incendiatăîn mai puțin de un an de zile, a generat îngrijorare în rândul credincioșilor evanghelici români de pe întregul mapamond, dar nu numai pentru aceștia. Presa locală a informat deja opinia publică despre ciudațenia acestui nou incendiu la aceeași biserică, menționând că singura certitudine a acestui caz este doar aceea că "ridică multe semne de întrebare".

Pentru cititorii nostri interesațîn continuare de evoluția acestui caz, așa cum am promis, revenim aici cu un mesaj din partea pastorului acestei biserici, Pavel Sandu:

Tot ce pot sa va spun este ca avem nevoie de rugăciune.  Clădirea bisericii,  cumpărată de noi în aprilie 2012,  a fost incendiata în septembrie anul trecut.  Cel care a dat foc este acum închis și nu a avut o motivație religioasa sau etnica,  ci pur și simplu a vrut un foc mare.  A ars partea cu clasele de școală duminicala,  dar sala de rugăciune încă stătea în picioare și asteptam răspunsul companiei de asigurări,  dacă se poate salva sau va trebui demolat tot și reconstruit. 

În doua luni am avut servicii divine în patru locații diferite.  Acum suntem într-o chirie relativ stabila la o biserica luterana. Mutatul a peste 300 de persoane,  din care jumătate copii,  nu a fost ușor. 

Ieri,  11 februarie,  a ars și ce mai rămăsese din clădire.  Din păcate nu se cunoaște încă o cauza.  Clădirea nu avea curent electric,  deci este exclusa varianta unui scurt circuit.  Politia și Departamentul de pompieri încă cercetează și ne vor anunța când vor avea un răspuns. 

Avem nevoie de sprijin în rugăciune.  Suntem nerăbdători sa ne întoarcem la clădirea noastră,  iar noul incendiu prelungește procesul... 
Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și dorim binecuvântarea Domnului peste toți. 
Pastor Pavel Sandu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.