După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 februarie 2014

Pastor Daniel Cocar: "Știți de ce unele biserici mor?"

"Știți de ce unele biserici mor? Pentru că ucenicizarea e pe moarte și nu vorbesc aici hiperbolic.
Ceea ce mi se pare foarte curios dar și interesant, este că Domnul Isus nu ne-a trimis să evanghelizăm, ci sa facem ucenici. Dar aici trebuie să fac o clarificare foarte importantă: Ucenicizarea implică și include evanghelizarea, sub nici o formă NU o exclude! Ucenicizarea este un termen inclusiv (all inclusive), adică implică nu doar studii biblice (capul tobă de cunoștință), nu doar creștere spirituală și rugăciune, ci include în mod obligatoriu și evanghelizarea, dar prin ucenicizare.
Nu sunt deloc de accord cu grupurile de rugăciune care au doar circuit închis. Ele pot deveni periculoase. Un grup de rugăciune, care nu crește cu membri noi prin atragerea și participarea și a celor nemîntuiți, e un grup steril, deși la prima vedere pare foarte evlavios. S-ar putea aici să fiu criticat, dar îmi asum riscul pentru orice cuvînt pe care îl scriu. Dacă grupul de rugăciune nu produce ucenici, dacă nu produce maturitate spirituală, caractere sfinte și elegante, trebuie închis urgent. Sau dacă grupul de rugăciune, după rugăciune nu produce strategii de evanghelizare care să fie puse în practică și grupul acela trebuie desfințat."

"În ultima perioadă în ce și-a consumat biserica ta energia? Lupte pentru putere ecleziastică, concurență în coruri sau echipele de închinare? Ședințe interminabile? Întîlniri sterile în care nu se întîmplă nimic? Grupuri care se întîlnesc ca să se roage sau să discute discuții sterile, dar care la suprafață par foarte evlavioase?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.