După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 februarie 2014

Florin Ianovici: "Australia e însetată după Cuvântul Domnului"



Cea de-a 12 Conventie a bisericilor penticostale din Australia a luat sfarsit!

Intre 30 ianuarie si 2 februarie, pe durata a 4 zile, la Collaroy Centre, in Sydney am slujit Domnului in aceasta lucrare.

Tema Conventiei a fost data de textul: Neemia 4:14 "M-am uitat şi, sculându-mă, am zis mai marilor, dregătorilor şi celuilalt popor: „Nu vă temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!”"

Am slujit impreuna cu Ruben Avram din Viena, Gabi Florut din Oradea iar intreaga Conventie a fost coordonata de biserica din Sydney prin pastorul Cornel Tuchlei.

Au fost 7 programe, am sustinut 6 mesaje si ne-am inchinat cu bisericile din Melbourne, Adelaide, Port Pirie, Brisbane, Perth, Gold Coast si Noua Zeelanda.

La programul de sambata seara unde subiectul mesajului a fost: ,,lupta de a fi om!” au iesit la altar o multime de suflete cu care ne-am rugat aproape o ora. Apoi multe persoane au continuat rugaciunea pana la 2 dimineata, adica timp de 4 ore.

Am fost intrebat ce parere am despre Australia. Acum, la 2 zile distanta de Conventie, cand emotiile si gandurile s-au cristalizat, pot spune: Australia e insetata dupa Cuvantul Domnului iar oamenii se lupta sa fie pocaiti!

Voi pleca spre Brisbane cu ajutorul Domnului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.