După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 februarie 2014

Conferințe pastorale regionale în Republica Moldova

"Reconstruirea, trezirea spirituală și restaurarea poporului lui Dumnezeu". Acesta este genericul conferințelor pastorale regionale, organizate de Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova în perioada 28 ianuarie – 1 februarie.
Conferințele au fost conduse de cuplul Mia și Costel Oglice, directorii Misiunii Precept Ministries Euro-Asia, coordonatori ai institutelor de studii biblice inductive din 68 de țări. Slujitorii baptiști au studiat în profunzime cartea Neemia din seria “Învățătură peste învățătură”.
Ion Miron, episcopul Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova, a declarat că astfel de evenimente sunt deosebit de importante și contribuie la creșterea spirituală a slujitorilor din Moldova.
"Este un vis al meu să organizez astfel de conferințe pentru păstori, întrucât așa eu am început să cresc în Cuvântul lui Dumnezeu. Seminarele de studiu biblic inductiv sunt o metodă practică pentru a înțelege clar Cuvântul, o provocare pentru păstori la studierea personală a Scripturii. Azi tot mai puțini slujiori practică studierea personală a Bibliei. Suntem înconjurați de atâtea resurse atât pe internet cât și în forma scrisă în librării, încât tot mai puțin dorim să gândim și să medităm singuri, așa ca Dumnezeu să ne poată vorbi la inima fiecăruia", a spus Ion Miron.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.