După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 ianuarie 2014

Evanghelia speranței în mijlocul furtunii

O comunitate persecutată din Columbia găsește, în sfârșit, puțină odihnă. Vocea Martirilor, Canada, spune că poporul paez vine la Cristos în grupuri mari, însă în momentul în care îmbrățișează Evanghelia, are parte de persecuție severă.

Mulți au fost torturați și izgoniți din casele lor, însă cu ajutorul organizației Vocea Martirilor, au putut cumpăra un teren și construiesc un sat nou. Rugați-vă pentru pacea și protecția acestei noi comunități de credincioși!

 Un credincios din tribul paez i-a spus lui Greg Musselman, de la Vocea Martirilor, că în momentul în care s-au întros la Cristos și au renunțat la tradițiile tribale, liderii tribului le-au retras ajutorul medical, nu le-au mai permis copiilor lor să meargă la școală, le-au tăiat curentul și alimentarea cu apă și acești credincioși au primit chiar amenințări cu moartea. El a mai spus că și-a dat sema că sunt mulți oameni persecutați astăzi și că au mare nevoie de rugăciunile lor, așa că s-au întâlnit pentru a se ruga pentru acești oameni și nevoile lor.

 Faptul că au primit ajutor în această perioadă dificilă, i-a motivat mai mult să se roage pentru cei care trec prin situații similare sau chiar mai dificile decât au experimentat ei. 

Sursa: Mission Network News               Traducerea: Robert Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.