După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 ianuarie 2014

Duminica Misiunii la Biserica Philadelphia Chicago

Va invitam duminica, 19 Ianuarie la Duminica Misiunii. Avem doua servicii dedicate lucrarii misionare pe care Dumnezeu o face prin Biserica Philadlephia in jurul lumii din Romania in Afganistan, in India, in Mozambique, China, Mongolia, Peru si in multe alte locuri din lume. 

Pe langa mesajele si prezentarile inspirationale o sa avem cu noi si una dintre misionarele romane care slujeste in una din cele mai periculoase locuri din lume. Va asteptam!

Proiectele misionare ale bisericii sunt derulate prin Genesis Mission, Omnis Terra si Discover Your Mission. Genesis Mission suporta pe langa misionarii romani, cateva orfelinate in Romania, India si Mozambique, constiruirea de biserici in multe locuri din lume si alte proiecte majore. Directorul misiunii este fratele Utu Tomuta. Omnis Terra administreaza in special proiectul de lunga durata din Peru. 
Discover Your Mission reprezinta misionarii romani sin jurul lumii si este administrate de Dorin si Daniela Bogdan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.