După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 decembrie 2013

Întâlnire de tineret cu Nicolae Geantă la Toflea

Sursa: AICI

Festival de colinde la Biserica Penticostală Speranţa Oradea

Sursa: AICI

Inaugurarea noii clădiri a Centrului Creştin Aletheia Timişoara


Sursa: AICI

Concert de colinde la Cugir

Sursa: AICI

Lângă focul de Crăciun - Seară de tineret la BP Emanuel Câmpina

Sursa: AICI

Seară de colinde cu Cristian Văduva la Groşi, jud. Maramureş

Sursa: AICI

Serată de colinde "Lumină din Lumină" la Iaşi

Sursa: AICI

Seară de colinde la Biserica Betel Codlea

Sursa: AICI

Colinde cu Vasile Micula si Teo Palincaş la Biserica Peniel Londra

Duminica, 15 decembrie, orele 17.30,  la programul de seara al Bisericii Peniel vom avea un Program special de Colinde inchinat Aceluia care acum 2000 de ani a parasti cerul ca sa vina si sa ne viziteze pe noi, in lumea noastra pacatoasa.
Impreuna cu noi va fi Vasile Micula din Timisoara si Teo Palincas pentru al lauda pe Dumnezeu. Va rugam sa va aduceti si prietenii care nu il cunosc pe Dumnezeu.

Seară de colinde la Tinca, jud. Bihor

Sursa: AICI

Training pentru fete la Chişinău, Moldova

Sursa: AICI

Florin Ianovici şi Stefan Ivan la Palatul Copiilor Bucureşti

Sursa: AICI

Colecţia afişelor de Crăciun 2013

Click: AICI!
La colectia actuala vor fi adaugate si alte afise pe masura realizarii si postarii acestora. Cauta in aceasta colectie afisul cu evenimentul din biserica sau localitatea ta si distribuie-l unde doresti. Daca nu-l gasesti, poti sa trimiti afisul tau in contul paginii www.facebook.com/evenimentul.crestin sau la adresa evenimentulcrestin@gmail.com


Prof. Dr. Iosif Ţon - Mesaj de sărbători

Misiunea Creștină Ucenicii România la TVR2

Dupa un intreg lant de faradelegi culminat cu comiterea unei crime pentru care a ispasit 11 ani de inchisoare, Iulian Siminiuc s-a apropiat de Dumnezeu. A devenit capelan al Bisericii Crestine dupa Evanghelie. Acum intra frecvent in spatele gratiilor, insa doar prin intermediul unei fundatii de binefacere.
Marti 10 decembrie la "Destine ca-n filme" pe TVR.2 si TVR plus de la ora 20.00

Lansarea CD-ului cu colinde Corul Zorilor

Luni 16.12.2013, in cadrul concertului "Intr-o iesle din Betleem" din Cluj-Napoca, va avea loc si lansarea CD-ului cu colinde Corul Zorilor.