După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 decembrie 2013

Reprezentație de teatru si colinde la Suceava


Locuitorii din Wemmik erau niște omuleți mici, din lemn, ciopliți toți de un tâmplar pe nume Eli. Acesta își avea atelierul pe un deal, de la a cărui înălțime se vedea întreg orășelul.

Omuleţul Pancinello se tot frământa ce cadou să-i dea şi el Creatorului său, mai cu seamă că toţi din jur se pregăteau cum puteau ei mai bine: unii construiau torturi delicioase, alţii gigantice buchete de flori ... iar lui nu-i venise nicio idee. Era frământat şi căuta febril o soluţie potrivită, o idee de cadou cu care să nu se facă de râs în faţa Creatorului.

Vino să cunoști personajele din piesa de teatru "Cel mai minunat dar" (după cartea cu același nume, de Max Lucado) și să trăiești, alături de Pancinello, emoțiile primului dar pentru Creator. Intrarea este liberă!

Dacă dorești să jucăm piesa și la evenimentul tău, trimite-ne un mesaj privat pentru a discuta detaliile!

Reprezentațiile din această săptămână (intrarea liberă pentru ambele evenimente):

Dorohoi, Sâmbătă, 7 decembrie, ora 14.00, Casa de Cultură 

Suceava, 8 decembrie, ora 10.00, Biserica Evanghelică Diakonia, str. Apeductului, în spatele Lukoil de la Grup Școlar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.