După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 1 decembrie 2013

CAMPANIE PASI.RO – Sunt evanghelic şi mă mândresc cu asta!

În curând vom demara campania: sunt evanghelic şi mă mândresc cu asta, în care vom prezenta cazuri de evanghelici care au făcut sau fac lucruri semnificative pentru societate sau semenii lor.
Ne propunem să arătăm celorlalţi că evanghelicii sunt oameni care L-au întâlnit pe Cristos iar această întâlnire le-a schimbat viaţa şi au înţeles că acţiunea de aţi iubi semenii este chiar posibilă.

Vom prezenta oameni care au făcut lucruri remarcabile, jertfe extraordinare datorită faptului că L-au întâlnit pe Cristos.
Dacă dumneavoastră cunoaşteţi oameni despre care lumea trebuie să audă, să ştie, scrieţi-ne.
Evanghelicii nu sunt oameni de moravuri uşoare, corupţi, protagoniştii primelor pagini de scandal. Sunt oameni care şi-au schimbat viaţa.
Spuneţi-ne despre ei şi noi îi vom contacta pentru a spune şi altora despre felul în care Cristos este evident în viaţa lor.

Noi toţi vom fi mai încurajaţi, iar cel rău împreună cu cei răi vor fi mai ruşinaţi de faptul că mai există mii care nu se ruşinează de Cristos.
Scrieţi-ne pe office@pasi.ro
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.