După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 ianuarie 2021

Și Grecia se aliniază la trendul lumii decăzute: De luni are primul ministru din istorie care recunoaște că este sodomit

 Grecia a numit luni primul ministru care se declară deschis gay, în cadrul remanierii cabinetului efectuate de prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis, relatează website-ul Greek Reporter.

Nicolas Yatromanolakis face istorie politică în Grecia, în timp ce va deveni viceministru al ţării pentru probleme de cultură contemporană, scrie agerpres.ro.

El va lucra în Ministerul Culturii şi Sportului, sub conducerea Linei Mendoni, care rămâne în post după remaniere.

Drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgen) au evoluat semnificativ în ultimii ani în Grecia, făcând-o una dintre cele mai liberale ţări din sud-estul Europei, notează site-ul grec de ştiri.

Discriminarea nu mai este ceva obişnuit, deşi persoanele LGBT în Grecia încă se confruntă cu provocări sociale prin care nu trec cele non-LGBT.

În ciuda acestui fapt, opinia publică greacă despre homosexualitate este considerată în general liberală din punct de vedere cultural, cu uniunile între persoane de acelaşi sex recunoscute legal din 2015.

Yatromanolakis s-a născut la Atena în 1975. El deţine o licenţă în ştiinţe politice şi relaţii internaţionale la Universitatea Panteion din Atena şi un master în politici publice la School of Government de pe lângă Universitatea Harvard.

El a lucrat în diferite funcţii de conducere în companii greceşti şi multinaţionale precum Microsoft, V+O Communication, S&B Industrial Minerals şi Alpha TV, de asemenea la Fundaţia Elenă pentru Politică Europeană şi Externă (ELIAMEP) şi Universitatea Harvard.

A fost membru fondator şi membru al comitetului director al partidului politic Potami, precum şi manager de campanie al formaţiunii pentru alegerile europene din 2014. La alegerile parlamentare din ianuarie 2015, el s-a clasat pe locul doi printre candidaţii partidului în districtul Oraşul Atena. A părăsit Potami în 2016.

Nicolas Yatromanolakis a activat în domeniul drepturilor omului, concentrându-se asupra drepturilor LGBT+. A participat voluntar la organizaţii nonprofit care se concentrează pe incluziunea socială a populaţiilor vulnerabile, precum şi pe sănătatea mintală şi fizică a copiilor.

www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.