După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 28 ianuarie 2021

Nicolae Geantă 🔴 Evanghelia Vagabonzilor

 În timpul lockdown-ului (10 ani) și pribegiei regelui David prin peștera Adulam (ce copie, exact ca a Domnului Hristos: să ajungi să locuiești din palat în peșteră!), i s-au alăturat aproape 400 de oameni. Scriptura ne spune că aceștia erau „toți ceice se aflau în nevoie, care avea datorii, care erau nemulțumiți” (1 Samuel 22:2), care „nu se acomodau cu sistemul” lui Saul, care se izolaseră de societate. Adică ratații. Respinșii. Retrașii. Și culmea, David a ajuns căpetenia lor! Căpetenia vagabonzilor! 

Cum adică să fie rege, să fii uns de Dumnezeu și tu să te asociezi cu inadaptații? Cu drojdia societății? Cu interlopii? Și să mai pretinzi că ești folosit de Tatăl nostru... Ei bine, ce n-au înțeles mulți pastori, mulți preoți și chiar biserici întregi este că Biserica este a unora ca ei. Brennan Mannding chiar a scris o carte „Evanghelia vagabonzilor”, și eu cred că nu a greșit cu nimic. Priviți printre noi: Biserica e plină de oameni care au avut rateuri, care au căzut în patimi, care au umblat cu aureole răsturnate. De bărbați și femei ce au fost declarați irecuperabili de către societate. Ce echipă! Dar paradoxal echipa looser-ilor este condusă însuși de Hristos! Spre o... nuntă!

Evanghelia ne scrie că exact la Golgota, un vagabond a strigat către Hristos: „Doamne, adu-ți aminte când vei ajunge în Împărăția Ta!”. Și urechile lui a auzit incredibilul: „Chiar azi ușile ei îți sunt deschise!”

„Biserica nu este un muzeu pentru sfinți, ci un spital pentru păcătoși”, spun pastorii și preoții. Da, dar și o școală pentru vagabonzi, adaug eu.

Asemeni tâlharului, asemeni cetei lui David, am fost și eu. Dar azi sunt încântat până la Cer că Dumnezeu a îngăduit printre noi „Evanghelia Vagabonzilor!” Într-o zi voi fi la Marea Nuntă!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.