După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 decembrie 2020

Sorin Cigher 🔴 Recomand vaccinul

Nu vă grăbiți să trageți concluziile! Nu am să vorbesc despre vaccinul care a apărut pe piață și care este întors pe toate fețele de toți „specialiștii calificați peste noapte. Păreorologii de serviciu s-au înmulțit, au devenit tot mai supărători în spațiul public. Își dau cu părerea despre vaccin în piață, în autobuz, la locul de muncă, vorbesc la televizor, dezbat chiar și la amvoane, predicatori sau preoți tună și fulgeră, ca și cum ar fi reprezentanții profesioniștilor. Le recomand acestor învățători să lase explicațiile despre ceea nu nu știu și să predice Evanghelia Domnului Isus la care au fost chemați! Le recomand să renunțe la conexiunile ieftine și aplicațiile după visele unor adormiți și după urechea surdă a altora și să rămână fideli Evangheliei Domnului!

Nu voi vorbi despre vaccinul împotriva virusului pentru că nu mă pricep. Nu dau nicio explicație și nici nu voi da recomandări pro sau contra, fiindcă nu este treaba mea și nici treaba slujitorilor amvoanelor. Treaba noastră este alta... În domeniile care nu ne aparțin și în care nu ne pricepem, să îi lăsăm pe alții să-și dea cu părerea!

Recomand un alt tip de vaccin.  

Dacă s-ar inventa un vaccin împotriva habotniciei, l-aș recomanda cu toată libertatea și convingerea. Recomand vaccinul împotriva prostiei umane, fiindcă unii știu totul și vorbesc de toate numai ca să se afle în treabă... Recomand vaccinul împotriva paranoiei. Apar tot mai mulți  paranoici între noi,  care văd în orice apare nou venirea lui Antihrist. Tot ce este suspect este de la diavolul, conform concepției grupului de paranoici. Le recomand să se imunizeze cu vaccinul Evangheliei și să accepte realitatea prezentată de Hristos și nu de speculațiile bolnovicioase inventate. Mai grav, atunci când un slujitor al altarului este paranoic, este în detrimentul comunității și va deveni un factor de spaimă în întreaga comunitate. Ceea ce este scris trebuie să se întâmple. Nimic va fi lăsat pe dinafară! Nu putem opri și nu putem grăbi planul divin! Istoria este în mâinile Domnului, iar noi nu trebuie să-L facem de rușine pe Stăpânul pe care pretindem că-L cunoaște și că-L slujim. Prin agitațiile pe care le arătăm în fața unei lumi, care nu știe ce se întîmplă și este traumatizată, punem sare pe rană, în loc să prezentăm Evanghelia care  îl protejează pe om de teama zilei de mâine.

Recomand vaccinul împotriva fanatismului care este tot mai vizibil în aceste vremuri. Recomand  un vaccin împotriva legalismului religios, care creează ziduri. Hristos a venit să unească și nu să despartă. Recomand vaccinul împotriva bolii atotștiinței. Toți dau sfaturi și idei nebune! Nu au argumente care să stea la baza explicațiilor lor... Ar mai fi multe alte boli care ar necesita vaccinarea...

Dacă s-ar inventa aceste vaccinuri, le-aș recomanda cu inima largă, fără niciun regret. Asist la această gâlceavă pe toate căile media; văd că unii apucă pupitrul, microfonul și promovează ce le debitează mintea, fără niciun argument, fără nicio bază științifică, teologică etc.

Le recomand tuturor celor care apar în public pentru reclamă și dau cu pumnul în masă că au dreptate să își verifice încă o dată punctul de vedere. Părerile personale nu reprezintă întotdeauna realitatea! Prin urmare, le recomand să se vaccineze, mai ales dacă vor apărea vaccinuri pentru aceste deviații vizibile!

Sorin Cigher

29 decembrie 2020, Sibiu  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.