După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 ianuarie 2021

Florin Ianovici 🔴 Ajută-l pe Ionuț să se mute

Părăsit de mamă la naștere, cu tatăl plecat în străinătate, Ionuț a crescut într-un orfelinat, fără zâmbetul si mângâierea unei familii. Mereu a tânjit după dragostea părinților...

La orfelinat a fost deseori bătut, mâncarea era puțină si proastă, iar atmosfera era una de frică, de violență, după cum el își amintește cu durere.
Când orfelinatul s-a desființat a ajuns la fundația Viață si Lumină care a devenit familia lui. Dragostea personalului si condițiile centrului de plasament l-au lăsat fără cuvinte. Avea 8 ani si jumătate când a ajuns la noi.
De aproape 18 ani, Ionuț este cu noi. Din centrul de copii a intrat în programul pentru tineri. A absolvit liceul, dar cu determinare si trudă a finalizat si studiile facultății de management.
Muncește, aleargă si se zbate ca să își facă un rost în viață. A strâns bani, a fost ajutat si cu ajutorul lui Dumnezeu, așa cum mărturisește, a cumpărat o garsonieră mică, mică. - 20 m -
Este voluntar într-o organizație care se ocupă cu lupta împreuna drogurilor. În una dintre vizitele făcute la penitenciar a descoperit cu groază că unii dintre foștii lui colegi de la orfelinat erau condamnați la închisoare. Atunci a realizat cât de mare a fost dragostea lui Dumnezeu pentru el.
Ionuț vrea să se mute din centrul de tineri al fundației în căsuța sa. E visul lui, dorința lui, lupta lui. Îl putem ajuta să o facă dacă strângem 6000 ron pentru el ca să amenajeze locuința.
Dacă vrei putem scrie o poveste frumoasă la începutul acestui an. O poveste a biruinței binelui asupra răului, a iubirii care schimbă, vindecă si dă speranță.
,,Ajută-l pe Ionuț să se mute” este o campanie umanitară a fundației Viață si Lumină. - foto Ionuț -
Fii parte si tu la acest bine pe care îl putem face împreună.
Donațiile se pot face în conturile organizației
BRD Academiei
Swift BRDEROBU
CIF 8612072
Cont lei RO42BRDE410SV19781154100
Cont euro RO39BRDE410SV24031754100
Cont usd RO55BRDE410SV18777954100

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.